Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:36 | London, Apr 25 22:36 | New York, Apr 25 18:36
Shanghai, Apr 26 06:36 | Tokyo, Apr 26 07:36 | Sydney, Apr 26 09:36

Україні прогнозують подорожчання одягу

Україні прогнозують подорожчання одягу




22 лютого 2011 в 21:01 - Роман Зайцев


Україні прогнозують подорожчання одягу

Різке підвищення цін на бавовну спровокує подорожчання одягу в півтора рази.



Таку думку висловив Юрій Андрієнко, начальник відділу збуту трикотажної фабрики "Роза", прогнозуючи наслідки для України рекордного зростання цін на світових ринках на бавовну, повідомляють "Комментарии".

"Якщо бавовна дорожчає і сировина дорожчає, то дорожчає полотно і готові вироби. Це світова тенденція і ми учасники цього процесу, і як він буде розвиватися далі - невідомо. Можливо, буде дуже дорога продукція бавовняна. І просто споживач зменшить свої запити і замість 3-5 майок буде купувати одну. Ми закуповуємо пряжу, яка з початку року подорожчала у два рази", - сказав Андрієнко.

За його словами, уряд Китаю надає велику підтримку місцевим виробникам одягу, що і провокує зростання цін на бавовну.

"Основними світовими постачальниками бавовни є Таджикистан і Узбекистан. І всі виробники його там же і купують. Уряд Китаю підтримує вітчизняного виробника. Їм дають безвідсоткові кредити на купівлю бавовни. У нас немає ніякої підтримки вітчизняного виробника з боку держави. Навпаки заохочується провезення контрафактної продукції з того ж Китаю і Туреччини", - розповів Андрієнко.

У теж час, виконавчий директор об‘єднання роботодавців легкої промисловості "Укрлегпром" Тетяна Замороко вважає, що зростання цін на внутрішньому ринку не буде значним.

"Якщо ви думаєте що ходите в одязі, що містить бавовну, то дуже собі лестите. Тому що якщо у вас білизна з бавовни - це дуже добре. Велика частина одягу, особливо у нас в Україні, це штучні волокна, синтетичні, які виробляються з нафти, яка, у свою чергу, дорожчає. Але не такими темпами. Але український ринок, який користується натуральними тканинами, я думаю, особливої різниці не відчує", - розповіла Замороко.

Нагадаємо, з початку року ціни на бавовну на світових біржах подорожчали на 40%.

За прогнозами іноземних експертів, таке подорожчання сировини призведе до зростання цін на білизну, одяг та джинси.

Україні прогнозують подорожчання одягу


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
"Газпром" допускає подорожчання газу для Європи Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті