Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:13 | London, Apr 25 13:13 | New York, Apr 25 09:13
Shanghai, Apr 25 21:13 | Tokyo, Apr 25 22:13 | Sydney, Apr 26 00:13

Китайці інвестуватимуть в сільське господарство Харківщини

Китайці інвестуватимуть в сільське господарство Харківщини




25 листопада 2010 в 10:41 - Уляна Роїк


Китайці інвестуватимуть в сільське господарство Харківщини

Представники Китаю хочуть створити в Харківській області спільне сільськогосподарське підприємство.   



Про це в ході зустрічі з головою Харківської облдержадміністрації та головою облради повідомив генеральний директор Бюро з питань обробки землі і меліорації Міністерства сільського господарства Китаю.

За його словами, він супроводжує делегацію підприємців з м. Хейлуцзян (Китай), населення якого складає близько 1 млн. чоловік.

Як зазначив китайський представник, сільське господарство в Китаї розвивається непогано, але було поставлено завдання подивитися, як працює ця галузь в інших країнах. За його словами, делегація вранці 23 листопада відвідала сільгосппідприємства Харківської області, і те, що побачили китайські підприємці, їм сподобалося.

За словами губернатора Харківської області, якщо вдасться налагодити експорт сільгосппродукції в Китай, то зворотними рейсами можна доставляти в регіон товари, які затребувані на найбільшому оптовому ринку країни "Барабашово".

Також губернатор зазначив, що усі інвестиції, які пов‘язані з розвитком тваринницького комплексу будуть мати певні преференції - податкового або іншого характеру.

Як зазначив начальник Управління зовнішньоекономічних зв‘язків і міжнародних відносин ХОДА Ігор Матюшенко, китайську сторону цікавить налагодження виробництва елітного насіння. Вони вже відвідали господарство "Елітне" (Харківський район), яке входить в структуру Інституту рослинництва ім. Юр‘єва Академії аграрних наук України. Китайська делегація пробуде у Харкові ще два дні.

 

Китайці інвестуватимуть в сільське господарство Харківщини


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті