Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:52 | London, Apr 25 02:52 | New York, Apr 24 22:52
Shanghai, Apr 25 10:52 | Tokyo, Apr 25 11:52 | Sydney, Apr 25 13:52

Київ отримає більший бюджет

Київ отримає більший бюджет




15 лютого 2011 в 08:32 - Ілона Чіркова


Київ отримає більший бюджет

Бюджет Києва за січень виконаний на 92% від запланованого обсягу, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслан Крамаренко.



Р. Крамаренко заявив, що він би не сказав, що це невиконання, тому що насправді Київ пережив великі зміни в бюджетній політиці, і це був перший місяць, коли вони запускали систему одного бюджету, а не 11-ти.

Також він додав, що тому це виключно технічні моменти, і він би не сказав, що на поточний момент бюджет не виконується.

За словами Р. Крамаренка, КМДА підготувала проекти рішень про внесення змін до столичного бюджету, які будуть винесені на сесію Київради 17 лютого.

Заступник голови КМДА зазначив, що проекти рішень стосуються розподілу залишків на початок року, а також коригування спеціального фонду міського бюджету з огляду на те, що були більш поглиблено відпрацьовані об‘єкти Програми соціально-економічного розвитку.

Він підкреслив, що також у були досить великі надходження до бюджету в січні, і вони вирішили запланувати введення в експлуатацію цього року кількох шкіл і дитячих садів, добудову багатьох соціальних об‘єктів, і тим самим вивести Київ зі списку міста довгобудів.

За словами Р. Крамаренка, до бюджету також будуть внесені зміни, що передбачають додаткові витрати на виплату надбавок та премій працівникам бюджетної сфери у сумі 80 млн. грн. Будуть також додатково виділені кошти на фінансування правоохоронних органів, що дозволить збільшити кількість патрулів у місті.

Заступник глави КМДА відзначив, що передбачено фінансування реконструкції швидкісного трамваю, добудови швидкісного трамваю на Лівому березі - від Троєщини до міської електрички.

Р. Крамаренко повідомив, що у цілому залишки загального фонду міського бюджету на початок року були 160 млн. грн., Спеціального фонду - 90 млн. грн., і це додаткові кошти, які вони зараз пропонуєють включити до бюджету.

Крім того, до бюджету будуть внесені зміни у зв‘язку з тим, що Кабінет міністрів виділив Києву субвенцію в розмірі 1 млрд. грн. на виконання функцій столиці.

Київ отримає більший бюджет


Новини Статті Аналітика
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті