Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 11:26 | London, Apr 16 09:26 | New York, Apr 16 05:26
Shanghai, Apr 16 17:26 | Tokyo, Apr 16 18:26 | Sydney, Apr 16 20:26

Крим співпрацюватиме з Болгарією

Крим співпрацюватиме з Болгарією




26 листопада 2010 в 17:08 - Уляна Роїк


Крим співпрацюватиме з Болгарією

Перший заступник голови Ради міністрів Криму Павло Бурлаков підписав угоди про співпрацю з керівниками адміністрації найбільшої в Болгарії Бургаської області та провінції Себу, яка є одним з найбільш розвинених регіонів Республіки Філіппіни. 



Підписання угод відбулося в Ялті, в рамках Чорноморського економічного форуму. З боку Бургаської області угоду підписав голова обласної адміністрації Костянтин Гребенаров, з боку провінції Себу - губернатор Гвендолін Ф. Гарсія.

Костянтин Гребенаров, зі свого боку, запевнив першого заступника глави уряду Криму, що Бургаська область зацікавлена у розвитку відносин з АРК.

Іноземні інвестори зараз знаходяться в Сімферополі, вивчають інвестиційні можливості регіону.

Гвендолін Ф. Гарсія, заявила, що керівництво провінції Себу прагне до "довгої, тісної і плідної" співпраці з Кримом.

Підписані документи передбачають розвиток торговельно-економічного, науково-технічного і культурного співробітництва.

В угоді про співпрацю з Бургаської областю є, зокрема, пункти про сприяння створенню спільних підприємств, співпраці у сфері охорони здоров‘я, обміні комерційними пропозиціями, спільній науковій та природоохоронній роботі.

Угода про співпрацю з провінцією Себу містить пункти про сприяння укладенню прямих контрактів між підприємствами двох регіонів, обмін результатами наукових і економічних досліджень, організації спільного випуску ліків та екологічно чистих продуктів харчування.

 

Крим співпрацюватиме з Болгарією


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті