Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 15:34 | London, Apr 23 13:34 | New York, Apr 23 09:34
Shanghai, Apr 23 21:34 | Tokyo, Apr 23 22:34 | Sydney, Apr 24 00:34

Крим отримав фінанси на курорти і туристів

Крим отримав фінанси на курорти і туристів




30 грудня 2010 в 13:32 - Ілона Чіркова


Крим отримав фінанси на курорти і туристів

Бюджет Криму на 2011 рік повністю відображає один із головних пріоритетів Стратегії економічного і соціального розвитку АРК на період 2011-2020 роки - розвиток курортно-туристичної галузі. Про це в коментарі журналістам заявив міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв.



Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Міністерства курортів і туризму АРК, за його даними, в наступному році тільки на проведення заходів (без урахування змісту апарату чиновників) відомство планує виділити 4220 тис. грн., Ще 3 млн. грн. передбачено на проведення PR-заходів, розпорядниками яких буде Республіканський комітет автономії за інформацією. Крім того, за словами чиновника, ще 150 тис. грн. планують виділити Міністерству регіонального розвитку та будівництва Криму на розробку змін до стандартів, які дозволять малим готелям вийти з тіні.

Таким чином, загальний обсяг коштів, який буде спрямований на розвиток курортно-рекреаційної галузі автономії, складає близько 7,2 млн. грн , що майже в 2 рази перевищує витрати поточного року.

Олександр Лієв також підкреслив, що в бюджеті на 2011 рік передбачено понад 1 млн. грн. на виставкову діяльність. При цьому зазначив він, всі заплановані виставки будуть проводитися за обов'язкової участі туроператорів, а Міністерство курортів і туризму Криму буде служити лише фоном, на якому учасникам ринку буде вигідно продавати кримський туристичний продукт.

Міністр також зазначив, що вперше за час існування курортного відомства передбачені кошти на просування кримського курорту в мережі Інтернет. Крім того, в республіканській казні заплановані кошти на проведення роботи по оголошенню природних територій Криму курортними. Зокрема, такий статус планується надати плато Ай-Петрі.

Крім того, окремим рядком у бюджеті Криму прописані витрати на випуск поліграфічної продукції, яка буде видаватися на умовах співфінансування з представниками турбізнесу.

У той же час О. Лієв зазначив, що поряд із збільшенням витрат на розвиток галузі, перед Мінкурортів поставлено складне завдання - збільшити доходи від курортно-рекреаційної галузі до зведеного бюджету республіки на 50%.

За його словами, це завдання включає в себе розширення рамок курортного сезону, роботу з виведення туристичного ринку з тіні, удосконалення нормативно-правової бази і т.д. При цьому міністр підкреслив, що детінізація ринку грунтується не на "тиск" на тіньовий бізнес, а на створенні умов, які зроблять вигідними чесну роботу і добросовісну конкуренцію.

Крим отримав фінанси на курорти і туристів


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Залишок коштів на коррахунках банків України зменшився на 1,8 млрд грн. Залишок коштів на коррахунках банків України зменшився на 1,8 млрд грн. Ефективність інноваційних процесів Ефективність інноваційних процесів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. Конкурс інвестиційних проектів Конкурс інвестиційних проектів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті