Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 22:22 | London, Apr 19 20:22 | New York, Apr 19 16:22
Shanghai, Apr 20 04:22 | Tokyo, Apr 20 05:22 | Sydney, Apr 20 07:22

Клюєв каже, що створення зони вільної торгівлі між Україною та Сирією позитивно вплине на економіки обох країн

Клюєв каже, що створення зони вільної торгівлі між Україною та Сирією позитивно вплине на економіки обох країн




18 лютого 2011 в 07:28 - Ілона Чіркова


Клюєв каже, що створення зони вільної торгівлі між Україною та Сирією позитивно вплине на економіки обох країн

Створення зони вільної торгівлі між Україною та Сирійською Арабською Республікою позитивно вплине на економіки обох країн.  



Про це заявив у Дамаску Перший віце-прем‘єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв у ході спільного засідання української і сирійської частин робочої групи щодо Договору про зону вільної торгівлі.

Проведений аналіз показав, що в результаті є можливість поліпшити структуру двосторонньої торгівлі. Крім цього можна очікувати пожвавлення інвестиційного співробітництва за рахунок реалізації українських інвестиційних проектів на території Сирії, а також припливу приватного капіталу з Сирії в Україну, зазначив він.

Андрій Клюєв повідомив, що в результаті дводенних успішних консультацій вдалося досягти взаєморозуміння з усіх ключових питань. Залишилися декілька технічних питань, вони будуть узгоджуватися під час наступного раунду консультацій, який домовлено провести в квітні в Києві, повідомив Перший віце-прем‘єр-міністр України.

У рамках робочого візиту Андрій Клюєв також зустрівся з Президентом Сирійської Арабської Республіки Башаром Аль-Асадом, Прем‘єр-міністром Сирії Мухаммедом Наджі Аль-Оттрі, Віце-прем‘єр-міністром Сирії Абдаллою Дардарі, Міністром економіки і торгівлі Сирії Ламіей Асі, а також Міністром фінансів Сирії Мухаммедом Хусейном, який також є співголовою Міжурядової українсько-сирійської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва.

Клюєв каже, що створення зони вільної торгівлі між Україною та Сирією позитивно вплине на економіки обох країн


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті