Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 15:24 | London, Apr 23 13:24 | New York, Apr 23 09:24
Shanghai, Apr 23 21:24 | Tokyo, Apr 23 22:24 | Sydney, Apr 24 00:24

Кабмін скоротив кількість документів для отримання ліцензії на ведення малого і середнього бізнесу



7 квітня 2011 в 08:00 - Роман Зайцев


Кабмін скоротив кількість документів для отримання ліцензії на ведення малого і середнього бізнесу

Уряд прийняв рішення про скорочення кількості документів, які подаються на отримання ліцензії на ведення малого і середнього бізнесу. Про це заявив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов.



"Сьогодні Кабінет міністрів розглянув проект рішення про визначення нового списку документів, які подаються для отримання ліцензій. Його основною перевагою для бізнесу стане те, що замість надання копій документів про відповідність ліцензійним вимогам приміщень, обладнання, кадрового складу, підприємцям досить буде подати за особистим підписом відповідні відомості ", - зазначив В.Копилов.

Він підкреслив, що уряд продовжує удосконалювати процедуру, пов‘язану з початком і припиненням ведення бізнесу. Найближчим часом парламент ухвалить в остаточній редакції поданий урядом і прийнятий "за основу" Верховною Радою 17 березня законопроект, яким вводиться модельний статут для юридичних осіб.

Також В.Копилов відзначив, що в 2011 р. буде продовжено розширення системи "єдиного вікна" для проходження реєстраційних процедур. За його словами, уряд виконує комплексні програми розвитку малого та середнього бізнесу.

На засіданні було прийнято план заходів щодо виконання у 2012 році національної програми сприяння розвитку малого підприємництва, що передбачає залучення міжнародної технічної допомоги для підтримки і розвитку малого підприємництва, сприяння розвитку мережі фондів підтримки підприємництва, бізнес центрів, а також сприяння розвитку сільськогосподарським підприємствам.

"За рахунок бюджетних коштів передбачається здійснення наступних заходів: забезпечення виконання освітньої програми з питань ведення підприємницької діяльності, національної програми сприяння малому підприємництву, проведення всеукраїнського конкурсу бізнес планів. Розвитку малого і середнього бізнесу буде приділятися підвищена увага в державній програмі економічного і соціального розвитку України на 2012 р,. над проектом якої сьогодні працює Кабмін", - повідомив В.Копилов.

Кабмін скоротив кількість документів для отримання ліцензії на ведення малого і середнього бізнесу


Новини Статті Аналітика
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Принципи управління формуванням регіональної системи інновацій Принципи управління формуванням регіональної системи інновацій ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Конкурс інвестиційних проектів Конкурс інвестиційних проектів I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Малий бізнес працює проти економічного розвитку Малий бізнес працює проти економічного розвитку I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті