Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:46 | London, Apr 20 04:46 | New York, Apr 20 00:46
Shanghai, Apr 20 12:46 | Tokyo, Apr 20 13:46 | Sydney, Apr 20 15:46

Європейський союз виділить 40 млн. євро на підтримку українських інституцій

Європейський союз виділить 40 млн. євро на підтримку українських інституцій




13 жовтня 2010 в 17:57 - Оксана Кадай-Гриців


Європейський союз виділить 40 млн. євро на підтримку українських інституцій

Європейський Союз виділить понад 40 млн євро на підтримку українських інституцій, зокрема на втілення програм, пов’язаних з проведенням вітчизняного фітосанітарного та санітарного контролю транспортних послуг, торгівлі, а також міграційної політики відповідно до стандартів ЄС.  



Про це на спільній прес-конференції з єврокомісаром з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле у средув Брюсселі повідомив прем’єр-міністр України Микола Азаров.
Виділення цих коштів передбачить меморандум про взаєморозуміння між урядом України і Європейською комісією щодо документа програма всеохоплюючої інституційної побудови.
При підписанні відповідного меморандуму в рамках програми "Східного партнерства" у Брюсселі в середу були присутні Азаров і Фюле.
Меморандум спрямований на впровадження положень, передбачених Угодою про асоціацію. Реалізація заходів щодо фінансування буде проводитися в 2011-2013 роках.
 

Європейський союз виділить 40 млн. євро на підтримку українських інституцій


Новини Статті Аналітика
"Надра України" і Eni Ukraine Holdings підписали меморандум про взаєморозуміння Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна підписала 5 меморандумів з ікомпаніями стосовно видобутку сланцевого газу Україна підписала 5 меморандумів з ікомпаніями стосовно видобутку сланцевого газу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров задоволений меморандумом із власниками НПЗ Азаров задоволений меморандумом із власниками НПЗ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін підписав меморандум про співпрацю з нафтотрейдерами Кабмін підписав меморандум про співпрацю з нафтотрейдерами У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Найбільша в Італії енергетична компанія хоче добувати вуглеводні в Україні Найбільша в Італії енергетична компанія хоче добувати вуглеводні в Україні Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті