Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:38 | London, Apr 23 11:38 | New York, Apr 23 07:38
Shanghai, Apr 23 19:38 | Tokyo, Apr 23 20:38 | Sydney, Apr 23 22:38

Інвестори з Австрії готові співрацювати з виробниками Кіровградщини



22 жовтня 2010 в 16:12 - Уляна Роїк


Інвестори з Австрії готові співрацювати з виробниками Кіровградщини

Торговий радник посольства Австрії в Україні Грегор Постль, відвідав Кіровоградщину з метою налагодження можливої співпраці з міської владою, місцевими виробниками, поліпшення товарообігу між країнами, а також впровадження у життя деяких спільних проектів.  



З австрійською стороною співпрацюють ВАТ "М’ясокомбінат "Ятрань" та "Червона зірка".

Грегор Постль зазначив, що австрійські компанії вкрай зацікавлені у розвитку спільних з українською стороною бізнес-проектів. Австрійські бізнес-кола виявляють посилений інтерес до співпраці у виробництві штучних матеріалів, зокрема пластикових товарів, виготовленні та монтажу опалювального обладнання, у будівельній галузі та в аграрному секторі.

Для місцевої влади головними питаннями є запровадження передових технологій з переробки сміття, очищення питної води, будівництво доріг, спорудження овочесховищ для сільгосппродукції тощо.

Австрійський представник висловив задоволення від перебування у Кіровограді, відзначив, що місто потроху набуває європейських рис, а подальше співробітництво дозволить розширити географію торгівлі та співпраці з українськими партнерами, адже австрійські компанії здебільшого працюють у західних областях України. У свою чергу міський голова зазначив, що зволікати із пошуком шляхів співробітництва не варто, адже, наприклад, з пропозицією реалізації проекту з утилізації побутового сміття до міської влади звернулись представники німецької фірми.
 
 

Інвестори з Австрії готові співрацювати з виробниками Кіровградщини


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті