Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:25 | London, Apr 25 18:25 | New York, Apr 25 14:25
Shanghai, Apr 26 02:25 | Tokyo, Apr 26 03:25 | Sydney, Apr 26 05:25

"Садова Груп" офіційно повідомила про плани IPO на фондовій біржі Варшави



30 листопада 2010 в 15:13 - Ілона Чіркова


"Садова Груп" офіційно повідомила про плани IPO на фондовій біржі Варшави

Люксенбургська компанія Sadovaya Group SA (Холдингова компанія виробника енергетичного вугілля "Садова Груп") має намір отримати від IPO на Варшавській фондовій біржі (WSE) $60,2 млн.



Згідно з проспектом IPO, всього до продажу буде запропоновано 10 млн 771,423 тис. нових акцій.
Максимальна ціна встановлена на рівні PLN17, 5.

Міжнародними лід-менеджерами розміщення виступлять BG Capital JSC і BG Trading Limited спільно з Dom Maklerski BZ WBK SA і Bank Zachodni WBK SA, які відповідно призначені лістинг-агентом і радником у Польщі.

У проспекті зазначається, що сума залучених коштів може скласти від $40 млн. до $62,5 млн. у залежності від кількості та ціни розміщених акцій. При цьому витрати на розміщення складуть близько $2,5 млн.

У той же час в першому півріччі 2010 року компанія наростила чистий дохід в 2,42 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2009 року - до $19,145 млн. При цьому чистий прибуток компанії склав $3237 тисяч, у той час як за аналогічний період минулого року вона отримала $2752000 збитку.

За підсумками дев‘яти місяців 2010 року доходи компанії склали $40,8 млн, прибуток EBITDA - $12,5 млн, а чистий прибуток - $7,9 млн.

Як повідомлялося, за даними Міністерства вугільної промисловості, у першому півріччі 2010 року шахти "Садова" і "Рассвет-1" істотно наростили виробництво вугілля: відповідно з 4,6 тис. тонн до 90,2 тис. тон і з 0,2 тис . тонн до 90,1 тис. тонн.

Всі акції Sadovaya Group контролюються компанією Connektico Ventures Limited (Кіпр), яка належить бізнесменам Олександру Толстоухову (51%) і Сергію Стецуріну (49%).

"Садова Груп" офіційно повідомила про плани IPO на фондовій біржі Варшави


Новини Статті Аналітика
Індустріальна молочна компанія залучила $ 30 мільйонів на ІРО у Варшаві Індустріальна молочна компанія залучила $ 30 мільйонів на ІРО у Варшаві Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
Канадська Black Iron провела IPO на фондовій біржі Торонто, виручивши 35 млн доларів Канадська Black Iron провела IPO на фондовій біржі Торонто, виручивши 35 млн доларів Антикваріат як вид альтернативних інвестицій Антикваріат як вид альтернативних інвестицій Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Індустріальна молочна компанія планує залучити на ІРО у Варшаві $ 83 млн. Індустріальна молочна компанія планує залучити на ІРО у Варшаві $ 83 млн. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Газпром" не зможе скупити акції НАК "Нафтогаз України" на фондовій біржі Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Акції Японії падають через землетрус та цунамі Акції Японії падають через землетрус та цунамі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті