Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 12:53 | London, Mar 19 10:53 | New York, Mar 19 06:53
Shanghai, Mar 19 18:53 | Tokyo, Mar 19 19:53 | Sydney, Mar 19 21:53

Завод з переробки гексахлорбензолу в Калуші не дозволять будувати

Завод з переробки гексахлорбензолу в Калуші не дозволять будувати




1 лютого 2011 в 16:42 - Ілона Чіркова


Завод з переробки гексахлорбензолу в Калуші не дозволять будувати

Про це голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк заявив, спілкуючись із журналістами після спільного засідання колегії ОДА та президії обласної ради.



За словами Михайла Вишиванюка, відкриття в екологічно чистій, туристичній зоні підприємства, пов′язаного з хімічними відходами – злочин.

Голова облдержадміністрації наголосив, що якби мова йшла тільки про переробку тих 20 тисяч тонн гексахлорбензолу, які вже там є, то це ще половина лиха. Він також додав, що якщо побудують такий завод, до поїдуть десятки, сотні тисяч тонн хімікатів з усієї України.

Михайло Вишиванюк додав, що вести це усе у гори Карпати абсолютно не можна. Він зауважив, що категорично заперечуватиме наявність такого заводу. Поки він буде в області, підпису там його не буде.

Михайло Вишиванюк розповів журналістам про те, що відходи після переробки отрутохімікатів зберігають у глибоких шахтах під землею.

Якщо у такі шахти потрапить вода (а це можливо з урахуванням повеней минулих років), то може трапитися непередбачувана за своїми наслідками ситуація. Тож в області і надалі працюватимуть над тим, щоб вивезти гексахлорбензол за межі Прикарпаття.

Завод з переробки гексахлорбензолу в Калуші не дозволять будувати


Новини Статті Аналітика
Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Міністерство екології та природних ресурсів проти створення  заводу з переробки отрутохімікатів в Карпатах Міністерство екології та природних ресурсів проти створення заводу з переробки отрутохімікатів в Карпатах Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Калуші на 11 тис. тон гексахлорбензолу більше, ніж мало б бути В Калуші на 11 тис. тон гексахлорбензолу більше, ніж мало б бути Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна вибирає майданчик для будівництва заводу з фабрикації ядерного палива Україна вибирає майданчик для будівництва заводу з фабрикації ядерного палива У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Калуш отримав 49 млн. грн. для придбання медичного обладнання Калуш отримав 49 млн. грн. для придбання медичного обладнання Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті