Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:49 | London, Apr 25 02:49 | New York, Apr 24 22:49
Shanghai, Apr 25 10:49 | Tokyo, Apr 25 11:49 | Sydney, Apr 25 13:49

Ярославський каже, що Фірташ ще не продає йому "Азот"

Ярославський каже, що Фірташ ще не продає йому "Азот"
Рейтинг: 0
Голосів: 0




13 грудня 2010 в 08:52 - Роман Зайцев


Ярославський каже, що Фірташ ще не продає йому "Азот"

Переговори про продаж ВАТ "Азот" поки не ведуться. Про це сьогодні на прес-конференції заявив президент групи DCH, президент футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський.



Говорячи в цілому про діяльність та плани DCH, А.Ярославський зазначив, що у DCH "є Українська гірничодобувна компанія, 4 кар’єра, ми займаємося родовищами, будуємо в Харкові готель, аеропорт, закінчуємо реконструкцію стадіону, нещодавно зробили ще одне поле на базі", - заявив він.

О.Ярославський також зазначив, що, коли відбудеться зростання у девелоперському бізнесі, тоді "будемо розвивати "Поділ Бізнес Парк".

Нагадаємо, великий виробник мінеральних добрив завод "Азот" (Черкаси) експортує свою продукцію в країни СНД, країни Центральної та Східної Європи, Туреччину, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Латинську Америку, Австралію і входить до сфери впливу бізнесмена О.Ярославського. Раніше О.Ярославський заявляв, що співвласник трейдера RUE, голова ради директорів Group DF Дмитро Фірташ пропонував йому продати ВАТ "Азот", проте сторони не змогли домовитися про ціну.

Ярославський каже, що Фірташ ще не продає йому "Азот"


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті