Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 08:40 | London, Mar 19 06:40 | New York, Mar 19 02:40
Shanghai, Mar 19 14:40 | Tokyo, Mar 19 15:40 | Sydney, Mar 19 17:40

Міністерство екології та природних ресурсів України зробить все, щоб вивезти мононітрохлорбензол з України



2 лютого 2011 в 17:26 - Ілона Чіркова


Міністерство екології та природних ресурсів України зробить все, щоб вивезти мононітрохлорбензол з України

Міністерство екології та природних ресурсів досягло попередніх домовленостей з німецьким спеціалізованим підприємством DOW Chemical Company стосовно можливої утилізації токсичних відходів виробництва мононітрохлорбензолів (МНХБ), накопичених на проммайданчику ДП "Горлівській хімічний завод".



Під час перебування у Німеччині, Міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський з групою українських спеціалістів відвідали завод DOW Chemical Company та особисто ознайомились з технологіями переробки та потужностями виробництва.

Також було проведено робочу зустріч із Міністром охорони довкілля землі Саксонії Франком Купфером. Із свого боку Мінприроди Саксонії надало українським фахівцям повне підтвердження відповідності технологій DOW Chemical Company до європейських стандартів утилізації та переробки токсичних відходів такого класу.

Міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський заявив, що у держбюджеті заплановано 30 мільйонів гривень на вирішення цієї проблеми і вони зроблять все, аби вже цього року вивезти мононітрохлорбензол з України.

Протягом лютого спеціалісти Міністерства здійснять відбір проб відходів МНХБ Горлівського хімічного заводу для їх подальшого вивчення та розроблення протоколу знищення.

Міністерство екології та природних ресурсів України зробить все, щоб вивезти мононітрохлорбензол з України


Новини Статті Аналітика
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті