Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 09:06 | London, Mar 19 07:06 | New York, Mar 19 03:06
Shanghai, Mar 19 15:06 | Tokyo, Mar 19 16:06 | Sydney, Mar 19 18:06

Мінекології у 2011 р. спрямує понад 627 млн. грн. на вирішення екологічних проблем



9 березня 2011 в 10:06 - Ілона Чіркова


Мінекології у 2011 р. спрямує понад 627 млн. грн. на вирішення екологічних проблем

У 2011 р. Міністерство екології та природних ресурсів України планує спрямувати на вирішення екологічних проблем 627 млн. 400 тис. грн.



Уточнюється, що із загальної суми в 627 млн. 400 тис. грн., 159 млн., Мінекології очікує отримати від Єврокомісії.

Угоду про часткове фінансування Євросоюзом наших екологічних програм було досягнуто в кінці минулого року. Всього на природоохоронні цілі протягом трьох років ЄС виділить 35 млн. євро (371 млн. грн.).

Гроші Єврокомісії планується направити в тому числі і на зближення екологічного законодавства України з нормами законодавства ЄС.

Крім того, будуть фінансуватися проекти в таких підсекторах, як охорона атмосфери і води, переробка відходів і відновлення природного біорізноманіття (маються на увазі заповідники).

Частину коштів Мінекології пропонує направити теплоенергетикам на програми добудови електрофільтрів і установки систем очищення газів на теплоелектростанціях.

Передбачається провести конкурсний відбір не менше п‘яти інвестиційних проектів для підприємств теплоенергетики (кожен потужністю не менше 500 МВт), спрямованих на зменшення забруднення атмосферного повітря.

У 2011 р. пройдуть не менше п‘яти конкурсів серед водоканалів невеликих міст з населенням до 250 тис. осіб з метою реалізації інвестпроектів.

До 2015 р. передбачається забезпечити поховання не менше 70% побутових відходів міст з населенням понад 250 тис. осіб у спеціалізованих та екологічно безпечних полігонах.


За даними міністра екології Миколи Злочевського, до кінця 2012 р. планується закінчити роботу з утилізації прострочених отрутохімікатів і пестицидів.

Мінекології так само планує найближчим часом розпочати будівництво заводу з утилізації автомобільних шин та будівництво спеціальних печей для знищення медичних відходів.

Мінекології у 2011 р. спрямує понад 627 млн. грн. на вирішення екологічних проблем


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті