Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 13:10 | London, Mar 19 11:10 | New York, Mar 19 07:10
Shanghai, Mar 19 19:10 | Tokyo, Mar 19 20:10 | Sydney, Mar 19 22:10

Львівські підприємства працюють без дозволів на забруднення повітря

Львівські підприємства працюють без дозволів на забруднення повітря




31 січня 2011 в 15:14 - Ілона Чіркова


Львівські підприємства працюють без дозволів на забруднення повітря

180 підприємств Львівської області, серед яких і ті, що найбільше забруднюють довкілля, не звернулися до Держуправління охорони навколишнього природного середовища щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, повідомили в управлінні.



Серед них: шахта "ЗарічнаС, ЗАТ "Завод комунального транспорту" (автобусний завод), ВАТ "Львівгаз", ЛМКП "Львівводоканал", ТзОВ НВП "Гетьман", ВАТ "Львівський домобудівний комбінат ДБК-2", ВАТ "Шкіряне підприємство "Світанок", ВАТ "Львівський завод будівельних виробів".

Загалом протягом 2010 р. Держуправлінням видано 449 дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, що на 12% менше ніж за аналогічний період 2009 р.

49 клопотань відхилено і повернуто на доопрацювання, що запобігло ще на підготовчій стадії упередити порушення суб’єктами господарювання вимог законодавства у галузі охорони атмосферного повітря, що на 10% більше за аналогічний період 2009 року.

Слід зазначити, що за понаднормативні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами суб’єктами підприємницької діяльності, які не мають дозволів на викиди, державні контролюючі органи вживатимуть заходи з накладення штрафу та подальшого припинення виробничої діяльності підприємств.

Львівські підприємства працюють без дозволів на забруднення повітря


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Німці відкривають фабрику на Львівщині Німці відкривають фабрику на Львівщині Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті