Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 12:26 | London, Apr 16 10:26 | New York, Apr 16 06:26
Shanghai, Apr 16 18:26 | Tokyo, Apr 16 19:26 | Sydney, Apr 16 21:26

Індуси хочуть виробляти медикаменти на Сумщині



21 грудня 2010 в 09:36 - Роман Зайцев


Індуси хочуть виробляти медикаменти на Сумщині

Індійська фармацевтична компанія Genom Biotech налагодить в Сумській області виробництво медикаментів. Зараз підшукується земельна ділянка під будівництво майбутньої фармацевтичної фабрики.



"Пріоритети в діяльності нової влади, її прогнозованість і відкритість починають давати позитивні результати. Підприємці обирають Сумську область для інвестування. Індійська компанія зацікавлена в отриманні 5 га землі для будівництва виробничих потужностей", - заявив, коментуючи рішення бізнесменів з Індії вкласти кошти у будівництво фабрики , голова Сумської ОДА Юрій Чмирь.

Genom Biotech буде не першим представником Індії на ринку виготовлення медикаментів в регіоні: нещодавно в Сумській області почало свою роботу українсько-індійське фармацевтичне підприємство Kusum Pharm.

Крім того, земельні ділянки в регіоні отримала компанія Фармак, яка планує інвестувати в область приблизно 15 мільйонів доларів США.

Genom Biotech - одна з провідних індійських фармацевтичних компаній. Представництво компанії працює на території України як імпортер, поставляючи близько 100 препаратів. Серед них - КОЛДФЛЮ, Трайсілс, Сіган, Метрозол та ін.

Індуси хочуть виробляти медикаменти на Сумщині


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті