Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 11:07 | London, Mar 19 09:07 | New York, Mar 19 05:07
Shanghai, Mar 19 17:07 | Tokyo, Mar 19 18:07 | Sydney, Mar 19 20:07

Фірташ хоче придбати ще й черкаський "Азот"

Фірташ хоче придбати ще й черкаський "Азот"




7 лютого 2011 в 12:51 - Роман Зайцев


Фірташ хоче придбати ще й черкаський "Азот"

Підприємець Дмитро Фірташ, який володіє Group DF, має намір брати участь у придбанні ВАТ "Азот" - Черкаси.



"Те, що я буду в цьому брати участь, це факт", - сказав він на прес-конференції в Харкові в п‘ятницю, інформує "Інтерфакс-Україна".

У той же час підприємець не дав конкретної оцінки вартості черкаського "Азоту", за який його власник Олександр Ярославський хоче 800 млн. доларів.

Фірташ зазначив, що, можливо, Ярославський актив переоцінив, можливо - недооцінив.

Український бізнесмен Олександр Ярославський раніше заявив, що погодився б на продаж належного йому ВАТ "Азот", якщо б запропонована ціна склала 800 млн.

До цього Ярославський повідомив, що "Азот" готовий був купити Фірташ, що вже має активи в азотної галузі, однак запропонована ціна не влаштувала продавця.

Черкаський "Азот" в даний час виробляє в Україні найбільші обсяги аміачної селітри та аміаку.

Підприємство також випускає карбамід, карбамідно-аміачну суміш, а також аміачну воду і сульфат амонію.

За даними Черкаського державного науково-дослідному інституту техніко-економічної інформації в хімічній промисловості "Азот" в 2010 році скоротив виробництво карбаміду в порівнянні з 2009 роком на 3,8% - до 637,1 тис. тонн, в той же час збільшив випуск аміачної селітри на 8,7% - до 844,4 тис. тонн, аміаку - на 29,1%, до 631,5 тис. тонн.

Фірташ хоче придбати ще й черкаський "Азот"


Новини Статті Аналітика
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Канадська 3P International Energy купує Канадська 3P International Energy купує "Тисагаз" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті