Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 00:36 | London, Apr 18 22:36 | New York, Apr 18 18:36
Shanghai, Apr 19 06:36 | Tokyo, Apr 19 07:36 | Sydney, Apr 19 09:36

В Антимонопольному комітеті кажуть, що домоглися зниження ціни на цукор

В Антимонопольному комітеті кажуть, що домоглися зниження ціни на цукор
Рейтинг: 0
Голосів: 0




18 березня 2011 в 11:40 - Роман Зайцев


В Антимонопольному комітеті кажуть, що домоглися зниження ціни на цукор

На вимогу АМКУ учасники ринку цукру привели оптово-відпускні і роздрібні ціни на продукцію до економічно обґрунтованого рівня і зобов`язалися дотримуватися зваженої цінової політики.



Про це повідомила на прес-конференції в Києві заступник голови комітету Олена Чернелевська, інформує УНІАН.

У комітеті нагадали, що після підвищення цін на цукор, яке відзначалося у грудні 2010 року - січні 2011 року, комітет зобов`язав 8 груп цукрових заводів, 11 виробників цукру, які не інтегровані до групи, 9 великих оптових постачальників і 8 найбільших торгових мереж встановити економічно обґрунтовані ціни.

"Всі учасники ринку погодилися з вимогами комітету, а також повідомили про готовність сприяти укладанню прямих контрактів на реалізацію цукру з підприємствами роздрібної мережі", - додала Чернелевська.

Вона відзначила, що причиною підвищення цін на цукор стало "розхитування" ринку окремими несумлінними учасниками через створення штучного дефіциту в період новорічних свят. І додала, що в цей період завищення цін на цукор досягло 17% у деяких оптових постачальників.

На сьогодні, за словами заступника голови АМКУ, ціни на цукор в роздрібній мережі коливаються від 8,82 гривень за кг до 9,14 гривень за кг, середня ціна на цей продукт становить 9,07 гривень за кг.

Чернелевська відзначила, що сьогодні відсутні причини для зростання цін на цей продукт.

"Ми здійснюватимемо постійний контроль і вживатимемо відповідних заходів, щоб нечесні підприємці не створили жодних дисбалансів на цьому ринку. Адже підстав для підвищення цін на цукор і створення штучного дефіциту на сьогодні немає", - сказала вона.

В Антимонопольному комітеті кажуть, що домоглися зниження ціни на цукор


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті