Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 05:48 | London, Apr 20 03:48 | New York, Apr 19 23:48
Shanghai, Apr 20 11:48 | Tokyo, Apr 20 12:48 | Sydney, Apr 20 14:48

Українські виробники знижують ціни на молочні та м’ясні продукти



11 листопада 2010 в 16:40 - Роман Зайцев


Українські виробники знижують ціни на молочні та м’ясні продукти

Українські виробники знижують ціни на молочні та м'ясні продукти. Про це повідомляє прес-служба Антимонопольного комітету України. ТОВ "Керуюча компанія "Терра Фуд", ДП "Мілкіленд-Україна", ТОВ "Юнімілк" та ВАТ "Миронівський хлібопродукт" зобов'язалися знизити до економічно обґрунтованого рівня оптово-відпускні ціни на твердий сир, масло, молоко та куряче філе.  



Так, ТОВ "Керуюча компанія "Терра Фуд" повідомила АМКУ, що планує знизити оптово-відпускні ціни на твердий сир ТМ "Тульчинка" у два етапи: на 10 % та на 5 %. Зокрема, оптова вартість твердого сиру "Російський" цієї торговельної марки має знизитися з 66,45 грн/кг (без ПДВ) до 59,8 грн/кг та 56,82 грн/кг відповідно. За інформацією компанії, перший етап зниження повинен відбутися наступного тижня. Компанія також зобов‘язалася знизити на 3 % оптово-відпускні ціни на масло ТМ "Тульчинка".

ДП "Мілкіленд-Україна" поінформувало про зниження цін на твердий сир ТМ "Добряна" для роздрібної мережі на 10 %. Крім того, підприємство зобов‘язалося утриматися від економічно необґрунтованого підвищення цін на молоко, сметану, масло та твердий сир, а також сприяти укладенню прямих контрактів з підприємствами мереж роздрібної торгівлі.

ТОВ "Юнімілк" повідомило, що прийняло рішення знизити ціни на найбільш споживану населенням молочну продукцію в середньому на 5 %. А саме, таке зниження очікується: на "Молоко" (жирністю 2,6 %), "Біопродукт "Біо Баланс", "Сметану "Простоквашино" (жирністю 20 % та 15 %, 380 гр), "Сир "Простоквашино" (Обрам 300 гр та Еколін 9 % і 5 % жирності), "Молоко "Літній день" (Пюр-пак 2,5 % та 3,3 %), "Сметану "Літній день" (350 гр).

У свою чергу ВАТ "Миронівський хлібопродукт" зазначило, що "готове дотримуватися рекомендацій, що були надані Антимонопольним комітетом, і утриматися від підвищення оптово-відпускної ціни на м‘ясо птиці охолоджене щонайменше до кінця 2010 року". Одночасно підприємство повідомило, що планує знизити оптово-відпускні ціни на куряче філе з 33 грн/кг до 32 грн/кг.

Українські виробники знижують ціни на молочні та м’ясні продукти


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Огляд вітчизняного фондового ринку за 11.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 11.05.2011 від ІГ Сократ
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті