Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:37 | London, Apr 20 08:37 | New York, Apr 20 04:37
Shanghai, Apr 20 16:37 | Tokyo, Apr 20 17:37 | Sydney, Apr 20 19:37

Україна шукатиме діоксин в усій імпортній сільгосппродукції

Україна шукатиме діоксин в усій імпортній сільгосппродукції




20 січня 2011 в 21:01 - Роман Зайцев


Україна шукатиме діоксин в усій імпортній сільгосппродукції

Україна буде перевіряти імпортовану сільськогосподарську продукцію на наявність діоксану.



Про це повідомив глава Державної санітарно-епідеміологічної служби Сергій Риженко, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

За його словами, відповідні дослідження будуть проводитися в Інституті екогігієни і токсикології ім.Т.Медведя.

"Всі продукти вивчаються документально. Якщо буде найменший сумнів, то їх зразки будуть направлятися в цю лабораторію, і тут будуть перевірятися на наявність діоксину та інших токсичних речовин", - сказав він, зазначивши, що інститут має всі можливості для виявлення діоксину та інших токсичних речовин.

Риженко пояснив, що необхідність такої перевірки пов'язана з тим, що на початку січня в ЄС знову виявлено діоксин в сільськогосподарській продукції, яка була вироблена в Німеччині.

Поки питання, як діоксин потрапив в корми, залишається відкритим.

"Ми будемо робити все можливе, щоб небезпечні продукти не потрапляли на столи наших громадян, і не дозволимо робити з нашої країни звалище небезпечної продукції", - підкреслив він.

Риженко нагадав, що діоксин є дуже небезпечною речовиною, токсичність якого проявляється в дуже малих дозах, і науці ще невідома яка-небудь речовина штучного походження, яка б настільки ушкоджувала живі організми в таких невеликих дозах.

Україна шукатиме діоксин в усій імпортній сільгосппродукції


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті