Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 11:55 | London, Apr 20 09:55 | New York, Apr 20 05:55
Shanghai, Apr 20 17:55 | Tokyo, Apr 20 18:55 | Sydney, Apr 20 20:55

У Держрезерві не бачать підстав для подорожчання хлібу

У Держрезерві не бачать підстав для подорожчання хлібу




22 березня 2011 в 17:00 - Роман Зайцев


У Держрезерві не бачать підстав для подорожчання хлібу

На сьогодні немає підстав говорити про подорожчання хлібу в Україні.



Таку думку висловив голова Державного агентства резерву Олексій Лелюк в інтерв‘ю агентству "ЛІГАБізнесІнформ".

За його словами, на виконання постанови уряду Агентство почало перший етап акції виробництва дешевого борошна із зерна Держрезерву.

Перший етап програми з переробки зерна Держрезерву в борошно стартував 15 березня, з 16 березня підприємства Держрезерву почали відвантаження готової продукції.

"Ця акція проходить на трьох підприємствах одночасно. Підприємства розташовані у різних регіонах України: в Одеській, Хмельницькій і Сумській областях. Споживачами продукції наших підприємств є 16 областей, і орієнтовно понад 40 хлібопекарських підприємств укладуть з нами договору, - повідомив Лелюк.

За його підрахунками, Держрезерв відпускає борошно значно нижче ринкової ціни.

Так, ціна на борошно вищого сорту складе орієнтовно 2,60 гривні із ПДВ, 2,40 гривні - перший сорт і 2,00 гривні - житнє борошно.

Для порівняння, вищий сорт сьогодні на ринку - 3,20-3,60 гривні.

Голова Агентства повідомив, що в 2011 році Держрезерв планує освіжити 140 тонн зерна.

"Якщо перший етап цієї програми буде вдалим, в чому я не сумніваюся, при позитивному рішенні уряду ми зможемо продовжити цю практику. Я хочу зауважити, що не тільки ми займаємося цим, але й Аграрний фонд", - зазначив Лелюк.

У Держрезерві не бачать підстав для подорожчання хлібу


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газпром" допускає подорожчання газу для Європи Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Держрезерв готовий приймати китайську гречку Держрезерв готовий приймати китайську гречку Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна почала імпорт цукру Україна почала імпорт цукру Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті