Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 01:18 | London, Apr 24 23:18 | New York, Apr 24 19:18
Shanghai, Apr 25 07:18 | Tokyo, Apr 25 08:18 | Sydney, Apr 25 10:18

Ціна на китайську гречку не перевищить 19 гривень

Ціна на китайську гречку не перевищить 19 гривень
Рейтинг: 0
Голосів: 0




23 березня 2011 в 16:00 - Роман Зайцев


Ціна на китайську гречку не перевищить 19 гривень

Державна продовольчо-зернова компанія очікує, що роздрібна вартість китайської гречки не буде перевищувати 19 гривень за кг.



"Постачання гречаної крупи з Китаю здійснюються з мінімальною рентабельністю 2%, яка покриває лише операційні витрати. Завдяки тому, що уряд звільнив імпорт крупи від ввізного мита, ціна в роздробі не буде перевищувати 18,99 гривень за кг", - повідомила прес-служба компанії.

Крім того, згідно з повідомленням, компанія зазначає, що в даний час "Хліб Інвестбуд" здійснюється продаж на постійній основі гречаної крупи 27 підприємствами торгівлі у всіх районах Києва, переважно розташованих на продовольчих ярмарках і ринках.

Реалізована гречка була раніше закуплена на внутрішньому ринку в українських переробників.

За словами генерального директора "Хліб Інвестбуд" Роберта Бровді, для роздрібної торгівлі компанія має необхідний обсяг крупи, при цьому з урахуванням закупівельної ціни компанія продає гречку з негативною рентабельністю, щоб підтримати ринок на той час, поки не буде поставлена гречка з Китаю.

Компанія не повідомила, за якою саме ціною в даний час реалізується ця гречка в роздрібній торгівлі.

Як повідомлялося, у лютому Кабінет Міністрів домовився з виробниками зафіксувати оптово-відпускні ціни на гречку на рівні не більше 12,6 гривень за 1 кг з урахуванням ПДВ.

У березні президент Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про митний тариф України" щодо ставки на деякі зернові культури, що передбачає зниження ставки ввізного мита на гречку з 20% до 0% до 1 червня.

У січні ціни на гречану крупу в роздробі досягали 20 гривень за кілограм, в деяких торгових мережах вона була відсутня.

В кінці листопада 2010 року Кабмін вніс гречку в перелік об‘єктів державного цінового регулювання на період з 1 січня по 30 червня 2011 року.

У 2010 році сільськогосподарські підприємства зібрали 133,7 тисяч тонн гречки, в 2009 році - 189 тисяч тонн.

Споживання гречки в України експерти оцінюють в 160 тисяч тонн на рік.

Ціна на китайську гречку не перевищить 19 гривень


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті