Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:06 | London, Apr 25 10:06 | New York, Apr 25 06:06
Shanghai, Apr 25 18:06 | Tokyo, Apr 25 19:06 | Sydney, Apr 25 21:06

Сільгосппродукти Дніпропетровщини подорожчали на 5,4%



14 січня 2011 в 11:34 - Ілона Чіркова


Сільгосппродукти Дніпропетровщини подорожчали на 5,4%

Цінова ситуація, що склалася на ринках Дніпропетровської області в грудні в порівнянні з листопадом 2010 року, характеризується підвищенням цін на сільгосппродукти в цілому на 5,4%.



Про це інформагентству "Придніпров’я" повідомили в Головному управлінні статистики в Дніпропетровській області.

За інформацією Головного управління, на це вплинуло подорожчання продуктів рослинництва на 6,7%, зокрема овочів - на 12,4%, яблук - на 12,1% і рослинної олії - на 6,8%. Продукти тваринництва подорожчали на 3,4% за рахунок збільшення цін на яйця (на 10%), молочні продукти (на 8,8%) і птицю (на 3,6%). У порівнянні із груднем 2009 року ціни виросли на 13,1%, у тому числі на продукти рослинництва - на 36,9%, на продукти тваринництва - на 3,6%.

На обстежуваних ринках області в грудні найдешевші яловичину й сметану можна було купити в Дніпропетровську; бобові, картоплю, капусту свіжу, лук ріпчастий, буряк, моркву, яблука, свинину, сало, курей, молоко, масло вершкове, сир і рибу - у Кривому Розі; часник, масло рослинне, гусаків, яйця й мед - у Павлограді.

Серед суміжних обласних центрів найнижча ціна на картоплю була в Харкові (5,38 грн. за кг), найвища - у Луганську (7 грн.), на молоко - у Кіровограді (7 грн. за л) і Луганську (8,67 грн.), на свинину - у Кіровограді (35 грн. за кг) і Донецьку (50,38 грн.) відповідно.

На ринках Дніпропетровська дорожче, ніж на ринках Кіровограда, Харкова, Донецька, Запоріжжя й Луганська були яблука і яйця, дешевше - капуста свіжа і яловичина.

Сільгосппродукти Дніпропетровщини подорожчали на 5,4%


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті