Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:33 | London, Apr 25 08:33 | New York, Apr 25 04:33
Shanghai, Apr 25 16:33 | Tokyo, Apr 25 17:33 | Sydney, Apr 25 19:33

Молочні продукти подешевшали на 15%

Молочні продукти подешевшали на 15%




12 грудня 2010 в 12:18 - Роман Зайцев


Молочні продукти подешевшали на 15%

Виконуючий обов'язки голови Антимонопольного комітету України (АМКУ) Юрій Кравченко заявив, що в Україні молочна продукція за останній місяць подешевшала на 2-15%.



За словами Кравченка, 11 найбільших гравців ринку молочної продукції виконали покладене на них зобов'язання протягом місяця знизити оптово-відпускні ціни на молоко, сметану, вершкове масло і сир у зв'язку з тим, що знизилася закупівельна ціна на молоко.

"Основні виробники молочної продукції свої відпускні ціни знизили. В окремих випадках, наприклад на тверді сорти сиру, зниження становить 23%, а в середньому по сиро-молочній групі зниження становить 2-15%", - повідомив Кравченко і додав, що також були дані рекомендації в торгових мереж щодо зниження ціни на молочну продукцію.

"До вас надійшли за новими цінами молочні товари, будь ласка, на таку ж величину знизьте ціни на полицях (магазинів), і тепер ми вже маємо відгуки від основних мереж, що таке зниження відбувається, але якщо по молочній групі воно відбувається швидко, то по твердих сирах це зниження буде повільніше, тому що є ще залишки цієї продукції ", - відзначив Кравченко.

Також Кравченко заявив, що ціни на продукти харчування перед святами не зростають.

"Такої інформації у мене немає", - заявив Кравченко, відповідаючи на запитання щодо зростання цін на продукти, і додав, що перед святами, навпаки, повинні бути акції зі зниження ціни.

Нагадаємо, АМКУ зобов'язав 11 найбільших гравців ринку молочної продукції забезпечити в листопаді цього року поетапне зниження оптово-відпускних цін на молоко, сметану, вершкове масло і твердий сир.

Згідно з повідомленням АМКУ, вимоги були висунуті до ДП Мілкіленд-Україна, ТОВ КК Терра Фуд, ВАТ Молочний Альянс, ТОВ Юнімілк, ТОВ Данон, ВАТ Вімм-Білль-Данн Україна, Корпорації Клуб Сиру, ЗАТ Галичина, ВАТ Шосткінський міськмолкомбінат, ТОВ ВО Моліс і ЗАТ Лакталіс-Миколаїв.

Як повідомлялося раніше, за даними Міністерства аграрної політики України, за вересень ціна на молоко в Україні зросла  залежно від сорту і виробника на 14-23%.

Молочні продукти подешевшали на 15%


Новини Статті Аналітика
Нафта на біржі в Токіо подешевшала майже на 5% Нафта на біржі в Токіо подешевшала майже на 5% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нафта рекордно подешевшала за день Нафта рекордно подешевшала за день Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Після ліквідації бен Ладена подорожчали акції і подешевшала нафта Після ліквідації бен Ладена подорожчали акції і подешевшала нафта Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Вторинне житло у Києві може подешевшати на 10 Вторинне житло у Києві може подешевшати на 10 У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В 2011 році продукти харчування зростатимуть в ціні В 2011 році продукти харчування зростатимуть в ціні Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті