Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:45 | London, Apr 25 11:45 | New York, Apr 25 07:45
Shanghai, Apr 25 19:45 | Tokyo, Apr 25 20:45 | Sydney, Apr 25 22:45

Ірак хоче закупити у Хмельницькій області квашених огірків

Ірак хоче закупити у Хмельницькій області квашених огірків




19 квітня 2011 в 20:00 - Роман Зайцев


Ірак хоче закупити у Хмельницькій області квашених огірків

Ірак хоче закупити у Хмельницькій області квашені огірки у необмеженій кількості.



Про це заявив заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації з фінансово-економічних питань та інвестиційної політики Леонід Гураль у вівторок під час прямої телефонної лінії, повідомляє агентство "УНІАН".

"Азійська країна вийшла з пропозиціями до нас щодо закупівлі квашених огірків у необмеженій кількості. В Іраку півлітрова банка цього продукту коштує 5 доларів. І вони готові зараз провести розрахунки", - сказав чиновник.

Водночас, Гураль висловив занепокоєння, що Хмельницька область втратила можливість виробництва квашених огірків.

"На жаль, ми втратили цю переробку, яка є найпростішою. Хоча паралельно зараз ведемо переговори про відновлення виробництва квашених огірків на базі Дунаєвецького консервного заводу. Туди треба вкласти чималі інвестиції, щоб зробити спеціальні ями для закваски", - розповів він.

Як повідомлялося, раніше голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха на засіданні колегії ОДА заявив, що Кувейт хоче закуповувати продукти харчування у Хмельницькій області.

"Кувейт зацікавився можливостям Хмельницької області як експортера продуктів харчування. Адже ця країна страждає від нестачі товарів і готова сьогодні розглянути наші пропозиції", - сказав він.

Ірак хоче закупити у Хмельницькій області квашених огірків


Новини Статті Аналітика
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нібулон" відновив закупівлі зерна Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держрезерв готовий приймати китайську гречку Держрезерв готовий приймати китайську гречку Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Китайська гречка почала надходити до торгових мереж У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті