Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 20:52 | London, Apr 18 18:52 | New York, Apr 18 14:52
Shanghai, Apr 19 02:52 | Tokyo, Apr 19 03:52 | Sydney, Apr 19 05:52

Україна й Білорусь обмінюватимуться харчами

Україна й Білорусь обмінюватимуться харчами
Рейтинг: 0
Голосів: 0




24 січня 2011 в 19:17 - Роман Зайцев


Україна й Білорусь обмінюватимуться харчами

Під час зустрічі з міністром сільського господарства і продовольства Білорусі Михайлом Русявим міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк заявив, що Україна і Білорусь повинні співпрацювати з обміну товарів і продуктів харчування.



"Інформація про проведення Зеленого тижня у Німеччині облетіла весь світ, і цьому є підтвердження того, що продовольча безпека є номером один для країн. І це навіть виписано ООН, кожна країна повинна забезпечити продовольчу безпеку", - підкреслив Присяжнюк, інформує "ДТ. Україна".

"Враховуючи те, що у нас споживач і український, і білоруський за великим рахунком має такі своєрідні традиційні звички, думаю, тут якраз ми повинні співпрацювати з обміну товарів і продуктів харчування", - підкреслив міністр.

За словами Присяжнюка, переговори між міністерствами АПК України та Білорусі ще раз підтвердили, що буде створено спільний баланс за дефіцитними видами продукції харчування.

"Ми обов’язково будемо робити кроки, щоб збалансувати потреби і нашого споживача, і білоруського споживача", - додав чиновник.

Україна й Білорусь обмінюватимуться харчами


Новини Статті Аналітика
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті