Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 22:18 | London, Apr 18 20:18 | New York, Apr 18 16:18
Shanghai, Apr 19 04:18 | Tokyo, Apr 19 05:18 | Sydney, Apr 19 07:18

Держрезерв переробляти зерно в борошно для соціального хліба до нового врожаю

Держрезерв переробляти зерно в борошно для соціального хліба до нового врожаю




18 березня 2011 в 12:00 - Роман Зайцев


Держрезерв переробляти зерно в борошно для соціального хліба до нового врожаю

Державне агентство з резерву планує продовжити програму переробки зерна в борошно для соціального хліба до отримання нового урожаю у разі її успішної реалізації.



Про це заявив голова Держрезерву Олексій Лелюк в інтерв‘ю "Першому національному телеканалу", повідомляє прес-служба Кабміну.

"У разі успішної реалізації першого етапу програми переробки зерна Держрезерву в борошно для виготовлення соціального хліба, ця програма може бути пролонгована на період до нового урожаю", - сказав Лелюк.

"Держрезерв має потенційну можливість відповідно до плану освіження виділити близько 140 тис. тонн зерна, після переробки якого можна одержати понад 100 тис. тонн муки", - поінформував він.

Лелюк відзначив, що у разі ефективності програми переробки зерна Держрезерву в борошно підприємствами системи резерву, планується зробити її системною і масштабнішою.

"На першому етапі працюють за програмою поки що три підприємства системи резерву: Охтирській КХП, Дунаєвецький КХП і Куліндоровський КХП. У разі пролонгації програми ми зможемо завантажити всі 22 підприємства нашої системи. Їх потужності дозволяють переробляти 5 тис. тонн зерна за добу, тому є всі механізми для забезпечення регіонів України необхідною кількістю борошна для виробництва соціального хліба", - сказав голова Держрезерву.

Він зазначив, що реалізація цієї програми дозволить не лише завантажити роботою підприємства системи Держрезерву і забезпечити стабільну ціну на хліб, а й регулярно освіжати запаси зерна Держрезерву, що допоможе істотно заощадити бюджетні кошти.

За словами голови агентства, за ініціативою Держрезерву з метою зміцнення продовольчої безпеки планується цього року реалізувати державні програми "Цукор" і "Крупи".

Згідно з розпорядженням прем‘єр-міністра Миколи Азарова Держрезерв планує купити до 50 тис. тонн гречки з нового урожаю.

Також Держрезерв планує купувати цукор з метою запобігання цукровому ажіотажу, вирівнювання балансу попиту і пропозиції на ринку.

"Уряд нас підтримує, обіцяє виділити відповідні ресурси для закупівлі продовольчих товарів, що мають соціальну значущість", - наголосив Лелюк.

Держрезерв переробляти зерно в борошно для соціального хліба до нового врожаю


Новини Статті Аналітика
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нібулон" відновив закупівлі зерна Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті