Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:08 | London, Apr 25 05:08 | New York, Apr 25 01:08
Shanghai, Apr 25 13:08 | Tokyo, Apr 25 14:08 | Sydney, Apr 25 16:08

Азаров запевняє, що ціни на продукти більше рости не будуть

Азаров запевняє, що ціни на продукти більше рости не будуть




19 жовтня 2010 в 13:40 - Роман Зайцев


Азаров запевняє, що ціни на продукти більше рости не будуть

Кабінет міністрів України стабілізував цінову ситуацію на продовольчому ринку країни. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив у Миколаєві на урочистому мітингу з нагоди закладання буксирів із заводськими номерами 184, 185, повідомляє прес-служба Кабміну.  



"Ми не допустимо дефіциту по жодній позиції. Ми вже не ті, які були у березні. Уряд має ресурси і кошти для того, щоб закупити усе, що нам необхідно", - зазначив М.Азаров.

Прем‘єр-міністр підкреслив, що розвиток агропромислового комплексу є завданням номер один для країни: "Завдання розвитку АПК - це завдання номер один для країни і ми будемо робити все, що необхідно для цього".

М.Азаров додав, що програма підтримки агропромислового комплексу України передбачає збільшення поголів‘я великої рогатої худоби. Також уряд має намір створити мережу оптових продуктових ринків, забезпечити необхідні запаси продовольства з тим, щоб зменшити негативний вплив кон‘юнктури світових цін на продукти харчування в Україні.

Прем‘єр-міністр також додав, що зараз в аграрному фонді є 1 млн 600 тис. тонн зернових.

 

Азаров запевняє, що ціни на продукти більше рости не будуть


Новини Статті Аналітика
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Газпром" каже, що ні про що з Україною не домовлявся Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія не збирається переписувати газові контракти Росія не збирається переписувати газові контракти Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Овочі почали дешевшати Овочі почали дешевшати Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті