Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 07:23 | London, Apr 19 05:23 | New York, Apr 19 01:23
Shanghai, Apr 19 13:23 | Tokyo, Apr 19 14:23 | Sydney, Apr 19 16:23

АМКУ стверджує, що молоко і масло відчутно подешевшало

АМКУ стверджує, що молоко і масло відчутно подешевшало




9 грудня 2010 в 18:25 - Роман Зайцев


АМКУ стверджує, що молоко і масло відчутно подешевшало

В Україні молочна продукція за останній місяць подешевшала на 2-15%. Про це заявив в.о. голови Антимонопольного комітету України (АМКУ) Юрій Кравченко.



Ю.Кравченко нагадав, що у листопаді 2010 р. АМКУ зобов’язав протягом місяця 11 найбільших гравців ринку молочної продукції знизити оптово-відпускні ціни на молоко, сметану, вершкове масло, та твердий сир у зв’язку з тим, що знизилася закупівельна ціна на молоко.

За його словами, виробники це зобов’язання виконали.

"Основні виробники молочної продукції свої відпускні ціни знизили. В окремих випадках, наприклад на тверді сорти сиру зниження становить 23%, а в середньому по сирно-молочній групі зниження становить 2-15%", - заявив Ю.Кравченко.

Він заявив також, що були надані рекомендації до торгівельних мереж щодо зниження ціни на молочну продукцію.

"До вас надійшли за новими цінами молочні товари, будь ласка на таку саму величину знизьте ціни на полицях. І наразі ми вже маємо відгуки від основних мереж, що таке зниження відбувається, але якщо по молочній групі воно відбувається швидко, то по твердих сирах це зниження буде повільніше, тому що залишаються залишки цієї продукції", - наголосив Ю.Кравченко.

Відповідаючи на питання чи не зростають ціни на продукти харчування перед святами, чиновник заявив, що ні. "Такої інформації в мене немає", - заявив Ю.Кравченко і додав, що перед святами навпаки повинні бути акції зі зниження ціни.

АМКУ стверджує, що молоко і масло відчутно подешевшало


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Хенкель Україна" на 30 тисяч за неправдиву рекламу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Нафта на біржі в Токіо подешевшала майже на 5% Нафта на біржі в Токіо подешевшала майже на 5% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті