Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 17 02:20 | London, Apr 17 00:20 | New York, Apr 16 20:20
Shanghai, Apr 17 08:20 | Tokyo, Apr 17 09:20 | Sydney, Apr 17 11:20

"Нашу рябу" не пускають до Росії

"Нашу рябу" не пускають до Росії




22 жовтня 2010 в 15:55 - Роман Зайцев


"Нашу рябу" не пускають до Росії

"Миронівській птахофабриці" (ТМ "Наша Ряба") з 4 листопада тимчасово заборонено постачати м'ясо птиці до Російської Федерації.  



Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Росії (Россільгоспнагляд).

"У зв‘язку з виявленням при моніторингових дослідженнях заборонених і шкідливих речовин у тваринницькій продукції, що надійшла до Російської Федерації із Бразилії, Німеччини, Словаччини, США, Уругваю й України, Россільгоспнагляд із 4 листопада 2010 року вводить тимчасові обмеження на постачання в Російську Федерацію продукції з деяких підприємств цих країн", - ідеться в повідомленні.

У доданому списку таких підприємств значиться українське ЗАТ "Миронівська птахофабрика" - заборона введена на постачання м‘яса птиці, виробленого цим підприємством.

За інформацією Россільгоспнагляду, у разі надходження до Російської Федерації продукції цих підприємств, відвантаження якої почалося до 4 листопада 2010 року, рішення про пропуск таких вантажів приймається у звичайному режимі з наступним проведенням обов‘язкового лабораторного контролю.

Корабельні партії продукції цих підприємств, завантаження яких почалося до 4 листопада 2010 року, будуть допущені до ввезення у Російську Федерацію з подальшим обов‘язковим проведенням лабораторного контролю.

"Миронівський хлібопродукт", до складу якого входить "Миронівська птахофабрика", - одна з найбільших агропромислових компаній України, заснована у 1998 році.

Основною діяльністю групи є розведення птиці, виробництво і продаж продуктів із м‘яса курки (ТМ "Наша Ряба").

Також компанія займається рослинництвом, виробництвом яловичини, фуа-гра, ковбасних виробів і копченостей а також фруктів.

Акції компанії котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі.

"Нашу рябу" не пускають до Росії


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті