Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 12:51 | London, Apr 19 10:51 | New York, Apr 19 06:51
Shanghai, Apr 19 18:51 | Tokyo, Apr 19 19:51 | Sydney, Apr 19 21:51

Янукович заявив, що в енергетичну сферу буде інвестовано 3-5 млрд. грн.

Янукович заявив, що в енергетичну сферу буде інвестовано 3-5 млрд. грн.




22 лютого 2011 в 19:56 - Ілона Чіркова


Янукович заявив, що в енергетичну сферу буде інвестовано 3-5 млрд. грн.

В енергетичну сферу для покращення енергозбереження буде залучено 3-5 млрд. грн.інвестицій.



Про це в ході засідання комітету з економічних реформ заявив Президент України Віктор Янукович.

Президент сказав, що має працювати і реформа у вугільній галузі. Для модернізації зношеної інфраструктури, що не може задовільнити потреби зростаючої економіки в галузі енергетики буде залучено від 3 до 5 млрд. грн.

Він додав, що цей ресурс вони отримають в результаті приватизації із залученням до конкурсу провідних світових компаній.

Також В. Янукович наголосив, що протягом цього року буде завершена підготовка для будівництва LNG-терміналу для перевалки скрапленого природного газу.

Президент зазначив, що такий національний проект допоможе диверсифікувати енергопостачання України та збалансувати ціни та тарифи на внутрішньому ринку.

Нагадаємо, раніше голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження Микола Пашкевич повідомив, що в Україні у 2011 р. на енергоефективність заплановано майже 600 млн. грн. бюджетних коштів.

Також М.Пашкевич заявляв, що річний кредитний портфель Європейського інвестиційного банку Україні на проекти у сфері енергоефективності складе 100-150 млн. євро.

Крім того, Європейський Союз виділить Україні перший грант в розмірі 31 млн. євро на проекти енергозбереження в рамках програми "Бюджетної підтримки".

В цілому ЄС готовий надати Україні грант у розмірі 63 млн. євро на програму енергозбереження та 7 млн. євро на технічну допомогу.

Янукович заявив, що в енергетичну сферу буде інвестовано 3-5 млрд. грн.


Новини Статті Аналітика
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті