Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 06:13 | London, Apr 19 04:13 | New York, Apr 19 00:13
Shanghai, Apr 19 12:13 | Tokyo, Apr 19 13:13 | Sydney, Apr 19 15:13

Янукович прогнозує, що в енергетику інвестують до 5 мільярдів

Янукович прогнозує, що в енергетику інвестують до 5 мільярдів




23 лютого 2011 в 16:53 - Роман Зайцев


Янукович прогнозує, що в енергетику інвестують до 5 мільярдів

Президент Віктор Янукович прогнозує, що в 2011 році в енергетичну сферу буде залучено 3-5 млрд. гривень інвестицій.



Про це він сказав у ході засідання комітету з економічних реформ, повідомляє агентство "Українські новини".

"Для модернізації зношеної інфраструктури, яка не зможе задовольнити потреби зростаючої економіки, у галузь енергетики буде залучено від 3 до 5 млрд. гривень інвестицій", - повідомив президент.

Глава держави заявив, що такий ресурс буде отриманий у результаті приватизації із залученням до конкурсів провідних світових компаній.

Як повідомлялося, Світовий банк оцінює необхідні інвестиції в енергетичний сектор України в обсязі не менш ніж 3,5 млрд. доларів на рік.

Національне агентство з питань забезпечення ефективного використання енергоресурсів (з 9 грудня 2010 року - Державне агентство з енергоефективності й енергозбереження) прогнозувало, що в 2011 році на реалізацію проекту з альтернативної енергетики інвестори направлять близько 400 млн. євро.

Янукович прогнозує, що в енергетику інвестують до 5 мільярдів


Новини Статті Аналітика
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті