Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:11 | London, Apr 25 05:11 | New York, Apr 25 01:11
Shanghai, Apr 25 13:11 | Tokyo, Apr 25 14:11 | Sydney, Apr 25 16:11

Україна стала членом "енергоклубу" Євросоюзу



2 лютого 2011 в 14:30 - Ілона Чіркова


Україна стала членом "енергоклубу" Євросоюзу

Україна стала повноправним членом організації Енергетичного співтовариства (ЕС) Євросоюзу, успішно завершивши всі формальні процедури.



В повідомленні сказано, що після завершення всіх правових процедур Україна стає повноправним членом організації. Про це інформує ІА "НАШ ПРОДУКТ" з посиланням на повідомлення, поширене головним офісом ЕС, який розташований у Відні.

Директор Секретаріату ЕС Славчо Нейков зазначив, що даний крок є вирішальним для всієї організації, оскільки розширює сферу її діяльності.

Нейков підкреслив, що головним призначенням Угоди ЕС є поширення європейської енергетичної політики в усій Європі на основі чіткого правового базису. Україна є важливою транзитною державою, її входження буде мати позитивний ефект для європейської безпеки енергопостачання.

За його словами, сторони вже приступили до практичної імплементації Угоди, шляхом розробки конкретного плану дій, який відображає результати аналізу, проведеного фахівцями ЕС щодо реальної ситуації в енергетичному секторі України.

Даним документом також передбачені практичні кроки, які ще необхідно зробити українській стороні для завершення приймання вторинного законодавства в енергетичній сфері, що призведе до встановлення прозорих відносин на внутрішньому енергоринку. Це, у свою чергу, має підвищити інвестиційну привабливість українських енергокомпаній.

Приєднання України до даного протоколу вимагає оплати внесків до фонду Енергетичного співтовариства, для чого передбачено виділення коштів держбюджету.

При відповідній імплементації законодавства України, зокрема, повинна забезпечити поділ функцій НАК "Нафтогаз Україна".

Україна стала членом "енергоклубу" Євросоюзу


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті