Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 20:24 | London, Apr 23 18:24 | New York, Apr 23 14:24
Shanghai, Apr 24 02:24 | Tokyo, Apr 24 03:24 | Sydney, Apr 24 05:24

Україна може почати постачання ядерного палива Бiлорусi

Україна може почати постачання ядерного палива Бiлорусi




24 березня 2011 в 13:40 - Роман Зайцев


Україна може почати постачання ядерного палива Бiлорусi

Бiлорусь не вiдмовиться вiд можливостi залучення альтернативних постачальникiв ядерного палива за наявностi економiчної доцiльностi.



Про це заявив директор департаменту з ядерної енергетики Мiненерго Бiлорусi Микола Груша в середу на прес-конференцiї в Мiнську, повідомляє агентство "Интерфакс".

"Угода про будiвництво АЕС передбачає, що Росiя постачатиме паливо для нашої АЕС протягом всього часу її експлуатацiї, але це не означає, що ми не розглядатимемо можливостi залучення iнших постачальникiв, якщо це буде економiчно доцiльно", - сказав Груша.

За його словами, в майбутньому, окрiм Росiї, в якостi таких постачальникiв можна розглядати Україну та Китай.

Груша зазначив, що Україна найближчим часом планує запустити повний цикл виробництва паливних зборок, i в майбутньому передбачається, що вона буде самостiйно виробляти ядерне паливо з того урану, який видобувають у країні.

Також наразi Китай самостiйно виробляє ядерне паливо.

Україна може почати постачання ядерного палива Бiлорусi


Новини Статті Аналітика
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті