Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 18:48 | London, Apr 18 16:48 | New York, Apr 18 12:48
Shanghai, Apr 19 00:48 | Tokyo, Apr 19 01:48 | Sydney, Apr 19 03:48

Президент Азербайджану хоче поглибити відносини в українській енергетиці

Президент Азербайджану хоче поглибити відносини в українській енергетиці




28 жовтня 2010 в 13:50 - Роман Зайцев


Президент Азербайджану хоче поглибити відносини в українській енергетиці

Президент Азербайджану Ільхам Алієв упевнений у поглибленні співробітництва його країни з Україною в паливно-енергетичному комплексі.  



Про це він сказав, відкриваючи 2 засідання ради президентів України й Азербайджану, повыдомляє агентство "Українські новини".

"Питання, які Ви виділили, дуже важливі для нас, для наших відносин, питання, пов‘язані з паливом і енергетикою, між нашими країнами завжди розвивалися в дусі дружби, конструктивізму. На сьогоднішньому етапі існують нові ідеї й можливості для розширення цього співробітництва", - сказав президент Азербайджану.

Алієв виразив задоволення позитивним впливом співробітництва в паливно-енергетичній сфері на зростання товарообігу між країнами й виразив сподівання, що питання, які будуть обговорюватися на зустрічі в четвер, зіграють важливу роль у розвитку двосторонніх відносин.

Крім того, Алієв зазначив, що політична підтримка, яку Україна й Азербайджан надають один одному, у тому числі на міжнародній арені, є дуже важливою, підкресливши, що співробітництво в Чорноморському й Каспійському басейнах неможливо без співробітництва України й Азербайджану.

Президент Азербайджану хоче поглибити відносини в українській енергетиці


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" та Турецька державна нафтова компанія ТРАО домовились про підписання угоди про співробітництво Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" веде переговори з італійською Eni про співробітництво у видобутку вуглеводнів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна і Азербайджан почали говорити про постачання скрапленого газу Україна і Азербайджан почали говорити про постачання скрапленого газу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна та Азербайджан домовилися про спільну реалізацію інвестпроектів Україна та Азербайджан домовилися про спільну реалізацію інвестпроектів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Янукович хоче до Євро-Азiйського нафтотранспортного коридору Янукович хоче до Євро-Азiйського нафтотранспортного коридору Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті