Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 14:28 | London, Apr 19 12:28 | New York, Apr 19 08:28
Shanghai, Apr 19 20:28 | Tokyo, Apr 19 21:28 | Sydney, Apr 19 23:28

Компанія Ахметова скоротила поставки електроенергії в Центральну Європу в 9,8 рази

Компанія Ахметова скоротила поставки електроенергії в Центральну Європу в 9,8 рази




22 лютого 2011 в 11:23 - Роман Зайцев


Компанія Ахметова скоротила поставки електроенергії в Центральну Європу в 9,8 рази

ДТЕК скоротила поставки електроенергії в Центральну Європу в десять разів після пожежі на трансформаторі, повідомляє Bloomberg.



"З ранку ми були поінформовані про пожежу на державній трансформаторній станції в Бурштині на західному кордоні України, що призвело до обмеження енергопостачання для наших клієнтів від 490 МВт на місяць до 50 МВт", - повідомив головний виконавчий директор енергоекспортного підрозділу ДТЕК Андрій Фаворов.

ДТЕК поставляє електроенергію в Угорщину і Словаччину, які потім продають її в Німеччину і Чехію.

За словами А.Фаворова, ремонтні роботи на пошкодженому трансформаторі займуть близько трьох тижнів. Однак, причини пожежі названі не були. ДТЕК не буде оголошувати форс-мажору, оскільки він може купувати електроенергію в Німеччині для клієнтів, хоча повинен буде платити на 15% більше владі Німеччини, ніж Україні", - додав А.Фаворов.

Нагадаємо, що форс-мажор - це законна причина, яка дозволяє компаніям не виконувати домовленостей щодо поставок з незалежних від них причин.

ДТЕК - енергетичний підрозділ System Capital Management, що представляє собою вертикальну інтеграцію підприємств, які створюють виробничий ланцюжок від видобутку і збагачення вугілля до генерації та дистрибуції електроенергії.

Компанія Ахметова скоротила поставки електроенергії в Центральну Європу в 9,8 рази


Новини Статті Аналітика
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДТЕК зацікавився атомною енергетикою ДТЕК зацікавився атомною енергетикою Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті