Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 21:11 | London, Apr 23 19:11 | New York, Apr 23 15:11
Shanghai, Apr 24 03:11 | Tokyo, Apr 24 04:11 | Sydney, Apr 24 06:11

ЄБРР позичив Україні 130 мільйонів євро на енергоефективність

ЄБРР позичив Україні 130 мільйонів євро на енергоефективність
Рейтинг: 0
Голосів: 0




22 вересня 2010 в 10:00 - Роман Зайцев


ЄБРР позичив Україні 130 мільйонів євро на енергоефективність

ЄБРР видав Україні кредитів на суму 130 млн. доларів для підвищення енергоефективності.  



За словами керівника проекту "Українська програма підвищення енергоефективності" (UKEEP) Андерса Лунда, кошти надані українським позичальникам за допомогою Укрексімбанку, банку Форум і OTP Банк, передає "Комерсант-Україна".

Він також зазначив, що Україна споживає сьогодні енергоносіїв в 3 рази більше, ніж у країнах Євросоюзу.

Тобто на виробництво одного й того ж продукту витрачається енергоресурсів у 3 рази більше ніж в ЄС, що негативно позначається на конкурентоспроможності українських виробів.

Середній розмір наданих у рамках UKEEP кредитів становить 2 - 5 млн. доларів, з терміном повернення 1-6 років.

Основні пріоритети - АПК, переробна і хімічна промисловість, машинобудування.

Усього енергозбереження по цих проектах складе 2,1 млн. МВт.год, що еквівалентно річному споживанню міста-мільйонника.

При цьому викиди вуглекислого газу в атмосферу скоротяться на 0,5 млн. т на рік - майже стільки ж викидають 220 тис. автомобілів.

У цілому на реалізацію програми UKEEP на 2007-2012 роки ЄБРР виділить Україні 150 млн. доларів.

Як повідомлялося, Верховна рада ратифікувала угоду з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО).

Відповідно до документа, п‘ять скандинавських країн зможуть надавати Україні позики на проекти в сфері енергозбереження.

ЄБРР позичив Україні 130 мільйонів євро на енергоефективність


Новини Статті Аналітика
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті