Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:35 | London, Apr 20 00:35 | New York, Apr 19 20:35
Shanghai, Apr 20 08:35 | Tokyo, Apr 20 09:35 | Sydney, Apr 20 11:35

"Укрінтеренерго" сьогодні відновило експорт електроенергії до Білорусії

"Укрінтеренерго" сьогодні відновило експорт електроенергії до Білорусії




4 лютого 2011 в 19:43 - Роман Зайцев


"Укрінтеренерго" сьогодні відновило експорт електроенергії до Білорусії

ДП "Укрінтеренерго" сьогодні, 4 лютого, відновило експорт електроенергії до Білорусії. Про це повідомив директор "Укрінтеренерго" Максим Кучер.



"У нас все вже добре, експорт відновлено", - заявив М.Кучер і додав, що "Укрінтеренерго" вдалося узгодити ціну Білорусією, але при цьому він не уточнив вартість експорту.

У Міненерговуглепром РБК-Україна підтвердили, що 4 лютого завантаженість міждержавних ЛЕП України і Білорусії склала 150 МВт.год. Крім того, наступного тижня ця потужність може бути збільшена.

Нагадаємо, 2 лютого перший віце-прем‘єр Андрій Клюєв заявляв, що на сьогоднішній день українська ціна на електроенергію не влаштовує білоруську сторону, оскільки у білорусів є варіанти укладання більш вигідного договору з Росією. "Поки білоруську сторону не влаштовує ціна. У них є пропозиції альтернативні від Росії. Вони, на їхню думку, більш вигідні. Тому там йде, як то кажуть, чисто комерційне питання", - підкреслив А.Клюєв.

Він зазначив, що українська сторона запропонувала Білорусії ту ж ціну, яка на сьогоднішній день діє в Україну. "У збиток Україна торгувати електроенергією не буде. Зараз ведуться переговори, але я думаю, що ми все одно знайдемо якийсь компроміс", - сказав А.Клюєв.

"Укрінтеренерго" сьогодні відновило експорт електроенергії до Білорусії


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті