Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 19:31 | London, Apr 23 17:31 | New York, Apr 23 13:31
Shanghai, Apr 24 01:31 | Tokyo, Apr 24 02:31 | Sydney, Apr 24 04:31

Рада вивела із закону про держзакупівлі газ і електроенергію

Рада вивела із закону про держзакупівлі газ і електроенергію




12 січня 2011 в 11:23 - Роман Зайцев


Рада вивела із закону про держзакупівлі газ і електроенергію

Верховна рада вивела зі сфери дії закону про державні закупівлі купівлю таких товарів і послуг, як природний газ і його транспортування.



За відповідні зміни до статті 2 закону №7502 "Про державні закупівлі" (щодо закупівель товарів і послуг у сфері природних монополій та суміжних ринків) проголосували 250 депутатів, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Документом з-під дії закону про держзакупівлі виводиться діяльність із закупівлі таких товарів і послуг, як електрична енергія, її передача та розподіл, природний і нафтовий газ та послуги з його транспортування, розподілу та постачання.

Як наголошується в пояснювальній записці, прийняття цього закону буде сприяти погодженню між собою окремих норм законодавства та забезпечення стабільного та надійного функціонування енергетичної галузі України.

Рада вивела із закону про держзакупівлі газ і електроенергію


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті