Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 07:16 | London, Apr 24 05:16 | New York, Apr 24 01:16
Shanghai, Apr 24 13:16 | Tokyo, Apr 24 14:16 | Sydney, Apr 24 16:16

Енергетичні активи Ахметова збільшили видобуток вугілля



15 лютого 2011 в 20:35 - Роман Зайцев


Енергетичні активи Ахметова збільшили видобуток вугілля

Об'єднання "Павлоградвугілля" і шахта "Комсомолець Донбасу" українського холдингу ДТЕК (Донецьк) збільшили видобуток вугілля в 2010 р. в порівнянні з попереднім роком на 8,7 % - до 19,164 млн т вугілля, повідомляє прес-служба компанії.



При цьому "Павлоградвугілля" і "Комсомолець Донбасу" досягли найвищих за свою історію показників видобутку, подолавши рубіж в 15 млн т і 4 млн т вугілля відповідно. Одним з ключових чинників, які забезпечили рекордний рівень вуглевидобутку, стало впровадження високопродуктивного гірничо-шахтного обладнання та інноваційних технологій. Зростання вуглевидобутку зумовило збільшення обсягів збагачення вугілля на 7,6% - до 12,5 млн т.

У минулому році компанія "ДТЕК Трейдинг" експортувала близько 2 млн т вугілля, що більш ніж у два рази перевищує результат 2009 р., зафіксований на рівні 764 тис. т. Вугілля реалізувалося споживачам Туреччини, Болгарії, Польщі, Румунії, Індії, США і Бразилії. Крім того, компанією імпортовано 1,3 млн т вугільної продукції для споживання теплоелектростанціями (ТЕС) ДТЕК.

Відпуск електроенергії "Східенерго" (електроенергетичне підрозділ ДТЕК) у 2010р. збільшився на 12,7% - до 16,4 млрд кВт / ч. Сумарний обсяг закупівлі електроенергії на енергоринку компаніями "Сервіс-Інвест" і "ПЕС-Енерговугілля" у 2010 р. склав 13,3 млрд кВт/год, що перевищує показник 2009 р. на 12,6%. З січня минулого року ДТЕК здійснює постачання електроенергії споживачам в країнах Східної Європи - Угорщини, Словаччини, Румунії та Білорусі. За минулий рік компанія експортувала 1210 млн кВт/год електроенергії.

ДТЕК - перша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент".

Енергетичні активи Ахметова збільшили видобуток вугілля


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ДТЕК зацікавився атомною енергетикою ДТЕК зацікавився атомною енергетикою Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті