Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:13 | London, Apr 20 00:13 | New York, Apr 19 20:13
Shanghai, Apr 20 08:13 | Tokyo, Apr 20 09:13 | Sydney, Apr 20 11:13

ДТЕК чекає початку приватизації енергетики

ДТЕК чекає початку приватизації енергетики




4 лютого 2011 в 19:04 - Ілона Чіркова


ДТЕК чекає початку приватизації енергетики

Найбільший в Україні приватний вертикально інтегрований енергохолдинг ДТЕК визначився з об'єктами, на які він готовий претендувати у разі відновлення в країні приватизації в електроенергетиці, повідомив генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.



Максим Тимченко сказав агентству "Інтерфакс-Україна" у кулуарах 7-го українського ланчу в Давосі, організованого Фондом Пінчука, що у них була внутрішня дискусія ітепер є внутрішнє розуміння, які об‘єкти їм цікаві. Про деякі об‘єктах вони оголосили публічно.

Голова ДТЕК додав, що вони готові фінансово, тому чекають старт (приватизації).

М. Тимченко підкреслив, що приватизація в електроенергетиці виключно важлива для майбутнього розвитку української економіки, особливо в генерації, де потрібні значні інвестиції.

Раніше "ДТЕК" заявляв про плани участі в приватизації "Дніпроенерго", "Західенерго", "Київенерго" і "Донецькобленерго", де компанія вже має великі міноритарні пакети.

Джерело у Фонді держмайна (ФДМ) повідомило, що перешкоди для приватизації електроенергетики на рівні законодавства та нормативної бази вже зняті, і ФДМ очікує рішення про її поновлення від президента та уряду.

ДТЕК чекає початку приватизації енергетики


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДТЕК зацікавився атомною енергетикою ДТЕК зацікавився атомною енергетикою Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті