Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:52 | London, Apr 20 04:52 | New York, Apr 20 00:52
Shanghai, Apr 20 12:52 | Tokyo, Apr 20 13:52 | Sydney, Apr 20 15:52

Бойко обговорив з Гендиректором "Росатом" питання щодо поставок в Україну російського ядерного палива

Бойко обговорив з Гендиректором "Росатом" питання щодо поставок в Україну російського ядерного палива




1 березня 2011 в 19:56 - Ілона Чіркова


Бойко обговорив з Гендиректором "Росатом" питання щодо поставок в Україну російського ядерного палива

28 лютого 2011 р. в Москві Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко провів зустріч із Генеральним директором російської Державної корпорації "Росатом" Сергієм Кірієнком.



Під час зустрічі сторони обговорили низку питань, пов’язаних із розвитком українсько-російського співробітництва в атомній сфері.

Зокрема, сторони обговорили етапи реалізації довгострокового контракту щодо поставок в Україну російського ядерного палива.

Також сторони обговорили питання, пов’язані із реалізацію досягнутих домовленостей щодо добудови енергоблоків № 3 та № 4 Хмельницької атомної електростанції.

На зустрічі також обговорювалися питання пов’язані із співпрацею у будівництві в Україні заводу з фабрикації ядерного палива.

1 червня 2010 р. НАЕК "Енергоатом" та ВАТ "ТВЕЛ" підписали довгостроковий контракт на поставку свіжого ядерного палива для українських АЕС після 2010 р.

27 жовтня 2010 р. було підписано угоду між Державним концерном "Ядерне паливо" та ВАТ "ТВЕЛ" про будівництво в Україні заводу із виробництва ядерного палива.



Новини Статті Аналітика
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Запорізька АЕС у 2011 р. виробила 16,95 млрд кВт.год електроенергії Запорізька АЕС у 2011 р. виробила 16,95 млрд кВт.год електроенергії Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті