Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 03:17 | London, Apr 19 01:17 | New York, Apr 18 21:17
Shanghai, Apr 19 09:17 | Tokyo, Apr 19 10:17 | Sydney, Apr 19 12:17

Ахметов може монополізувати українську енергетику

Ахметов може монополізувати українську енергетику




26 листопада 2010 в 15:30 - Роман Зайцев


Ахметов може монополізувати українську енергетику

Компанія СКМ планує збільшити свою частку в "Західенерго", "Київенерго" і "Дніпроенерго". Повідомив у інтерв`ю тижневику "Фокус" генеральний директор групи СКМ Олег Попов.  



"Якщо буде можливість, збільшимо свої долі в "Західенерго", "Київенерго" і "Дніпроенерго", - сказав він.

Попов також відзначив, що "Дтек" братиме участь в конкурсі з приватизації "Ровенькиантрацит" і "Свердловськантрацит" "на рівних правах з іншими учасниками".

"Головне, щоб ці конкурси були оголошені. Поки цього не відбулося, говорити нема про що", - сказав він.

Нагадаємо, раніше голова Фонду держмайна Олександр Рябченко заявив, що Фонд планує виставити держпакети акцій генеруючих компаній 2011 року.

При цьому, за його словами, пріоритетними для продажу будуть держпакети "Західенерго" і "Дніпроенерго".

Контрольний пакет акцій АК "Київенерго" належить державі в особі НАК "Енергетична компанія України".

Контрольний пакет акцій "Дніпроенерго" також належить державі в особі НАК "Енергетична компанія України", "Дтек" - 47,46% акцій.

70,1% акцій "Західенерго" належать державі, передані в СФ "Енергетичної компанії України", решта акцій належить приватним акціонерам.

На сьогодні "Дтек" виступає як інвестор для двох державних вугільних підприємств - "Ровенькиантрацит" і "Свердловантрацит".

Загальна сума інвестицій планується на рівні 500 млн. гривень. "Дтек" входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент".

Ахметов може монополізувати українську енергетику


Новини Статті Аналітика
Ахметов об`єднав портові активи у єдиний холдинг Ахметов об`єднав портові активи у єдиний холдинг "Портінвест" Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд вітчизняного фондового ринку за 15.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 15.04.2011 від ІГ Сократ
СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест" Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд вітчизняного фондового ринку за 13.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 13.04.2011 від ІГ Сократ
"Метінвест" інвестує в ГЗК майже 5 мільярдів Ахметов купив Київський центральний універмаг Ахметов купив Київський центральний універмаг Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
Укрсоцбанк позичить Укрсоцбанк позичить "Київенерго" 192 мільйона гривень Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ
Приватизовані обленерго змусять купувати українське вугілля Приватизовані обленерго змусять купувати українське вугілля Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (02.03.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (02.03.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті