Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:48 | London, Apr 26 00:48 | New York, Apr 25 20:48
Shanghai, Apr 26 08:48 | Tokyo, Apr 26 09:48 | Sydney, Apr 26 11:48

Ахметов хоче контролювати експорт електроенергії в Європу

Ахметов хоче контролювати експорт електроенергії в Європу




30 вересня 2010 в 16:00 - Роман Зайцев


Ахметов хоче контролювати експорт електроенергії в Європу

Компанія ДТЕК, що управляє енергетичним бізнесом SCM Ріната Ахметова, близька до концентрації блокуючого пакету акцій "Західенерго" - єдиного українського експортера електроенергії до Європи.  



Як повідомила сьогодні, 30 вересня, прес-служба ДПЕК, компанія сконцентрувала 24,9% акцій "Західенерго". Контрольний пакет акцій залишається у власності держави, передає "Дело".

У свою чергу ДТЕК сьогодні не вистачає 0,1% акцій для того, щоб довести свою частку в компанії до блокуючої.

"Ми зацікавлені в подальшому збільшенні частки в статутному капіталі "Західенерго" як через угоди на фондовому ринку, так і через участь у майбутній приватизації", - так прокоментував подальші плани щодо "Західенерго" генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.

Необхідно відзначити, що сьогодні "Західенерго" є єдиною українською компанією, яка має можливість експортувати електроенергію в напрямку Європи.

ДТЕК - перша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України.

"Західенерго" - один з провідних виробників електроенергії та тепла в Україну. Електроенергія, вироблена компанією, постачається українським споживачам та на експорт у країни Європи.

До складу компанії входять Бурштинська, Ладижинська і Добротвірська ТЕС, а також сервісні підприємства Галременерго, Львівенерго-спецремонт, Львовенергоавтотранс, Западенергоснаб.

Ахметов хоче контролювати експорт електроенергії в Європу


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Ахметов купив Київський центральний універмаг Ахметов купив Київський центральний універмаг Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
ДТЕК зацікавився атомною енергетикою ДТЕК зацікавився атомною енергетикою Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ
ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ахметов об`єднав портові активи у єдиний холдинг Ахметов об`єднав портові активи у єдиний холдинг "Портінвест" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті