Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 08:17 | London, Apr 18 06:17 | New York, Apr 18 02:17
Shanghai, Apr 18 14:17 | Tokyo, Apr 18 15:17 | Sydney, Apr 18 17:17

"Сбербанк России" готовий позичити Хмельницькій АЕС на будівництво енергоблоків

"Сбербанк России" готовий позичити Хмельницькій АЕС на будівництво енергоблоків




2 лютого 2011 в 07:16 - Роман Зайцев


"Сбербанк России" готовий позичити Хмельницькій АЕС на будівництво енергоблоків

ВАТ "Сбербанк России" підтвердив свою готовність надати кредит на користь ДП НАЕК "Енергоатом" для спорудження енергоблоків №3, 4 Хмельницької АЕС. Про це повідомляє прес-служба ДП НАЕК "Енергоатом".



Кошти необхідні для фінансування першочергових контрактів на розроблення технічного проекту реакторної установки типу ВВЕР-1000 (проект В-392) та на постачання основного обладнання реакторної установки, яке має довготривалий строк виготовлення.

Принциповою умовою російської сторони для надання вказаного кредиту є отримання державних гарантій для забезпечення повного виконання відповідних боргових зобов‘язань.

В даний момент фахівці "Енергоатому" і "Атомстройэкспорту" (Росія) завершують процес узгодження проекту "Технічні вимоги до технічного завдання на розробку технічного проекту реакторних установок типу ВВЕР-1000 проекту В-392 і постачання обладнання реакторних установок для енергоблоків №3 та №4 Хмельницької АЕС".

Наступним підготовчим етапом до спорудження нових блоків Хмельницької АЕС є підготовка контрактної угоди на розробку технічного проекту реакторної установки типу ВВЕР-1000.

Нагадаємо, 12 січня Верховна Рада України (ВР) ухвалила проект закону "Про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації про співробітництво в будівництві енергоблоків № 3 та 4 Хмельницької АЕС".

"Сбербанк России" готовий позичити Хмельницькій АЕС на будівництво енергоблоків


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті