Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 14:24 | London, Apr 23 12:24 | New York, Apr 23 08:24
Shanghai, Apr 23 20:24 | Tokyo, Apr 23 21:24 | Sydney, Apr 23 23:24

"Київенерго" витратить 345 млн грн. на оновлення електромереж

"Київенерго" витратить 345 млн грн. на оновлення електромереж




27 січня 2011 в 15:03 - Роман Зайцев


"Київенерго" витратить 345 млн грн. на оновлення електромереж

"Київенерго" планує спрямувати 345 млн грн. на оновлення електромереж у 2011 р. В той же час, Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) затвердила на 2011 р. інвестиційну програму АК "Київенерго" з передачі та постачання електроенергії на рівні 348 млн 678 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".



"Основний обсяг коштів у цьому році ми спрямуємо на технічний розвиток, модернізацію та будівництво електричних мереж та обладнання, - повідомив директор регуляторної політики та інвестицій АК "Київенерго" Іван Гелюх. - На виконання цих завдань передбачено 310 млн грн., з яких понад 300 млн грн. буде спрямовано безпосередньо на виконання будівельно-монтажних робіт". Зокрема, йдеться про реконструкцію кабельної лінії 110 кВ Політехнічна - Вокзальна - Політехнічна - Центр (понад 20 млн грн.), реконструкцію електричних мереж 10 кВ, заміну трансформаторів, а також про будівництво підстанції 110/10 кВт "Московська" з лінією 110 кВ (192,5 млн грн.). "Будівництво Московської здійснюватиметься у рамках підготовки до Євро-2012", - підкреслив І.Гелюх.

Окрему увагу буде приділено заходам по зниженню та недопущенню понаднормативних витрат електроенергії. На ці потреби заплановано витратити 20 млн грн. Зокрема, будуть закуплені і встановленні побутовим споживачам електронні однофазні та трифазні лічильники електричної енергії. Компанія також планує придбати додаткове сучасне обладнання для повірки електролічильників.

Нагадємо, інвестиційну програму 2010 р. "Київенерго" виконала на рівні 134,8 млн грн., що складає 75,6% від запланованого обсягу (178,3 млн грн.).

"Київенерго" витратить 345 млн грн. на оновлення електромереж


Новини Статті Аналітика
Укрсоцбанк позичить Укрсоцбанк позичить "Київенерго" 192 мільйона гривень Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів
Приватизовані обленерго змусять купувати українське вугілля Приватизовані обленерго змусять купувати українське вугілля Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ФДМУ хоче виручити 6 мільярдів гривень від продажу 11 обленерго ФДМУ хоче виручити 6 мільярдів гривень від продажу 11 обленерго Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Київенерго" приступило до будівництва підстанції "Московська" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Кредит-Рейтингу" заборонено присвоювати та оновлювати рейтинги Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті