Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 02:18 | London, Apr 25 00:18 | New York, Apr 24 20:18
Shanghai, Apr 25 08:18 | Tokyo, Apr 25 09:18 | Sydney, Apr 25 11:18

"Київенерго" буде економити на світлі

"Київенерго" буде економити на світлі




11 грудня 2010 в 09:30 - Роман Зайцев


"Київенерго" буде економити на світлі

З 1 січня "Київенерго" має намір перейти на прямі відносини з ДП "Енергоринок" щодо обліку продажу-купівлі електроенергії. Про це повідомляє прес-служба енергокомпанії.



"З нового року "Київенерго" не залежатиме від інших компаній при визначенні обсягів купованої або проданої електроенергії, адже самостійно надаватиме ці дані в "Енергоринок". Ціна електроенергії на оптовому ринку змінюється щогодини. При прямих розрахунках ми зможемо більш точно і оперативно визначити погодинні обсяги купівлі електроенергії та уникнути фінансових втрат", - пояснила в.о. комерційного директора компанії Алла Танащук.

За її словами, це стало можливим завдяки впровадженню Автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії, першу чергу якої ввели в експлуатацію у травні 2010 року.

"Завдяки цьому компанія отримує погодинні дані обсягів відпущеної електроенергії на шинах ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, автоматизований процес обробки цих даних. Введення другої черги в промислову експлуатацію дозволило автоматизувати збір інформації про перетоки електроенергії між "Київенерго", Центральною енергосистемою та суміжними ліцензіатами (такими, наприклад, як Укрзалізниця)", - ідеться у повідомленні прес-служби.

Раніше ці дані знімалися з лічильників і вводилися в електронні макети вручну.

Тепер інформація надається до Центральної енергосистеми каналами зв'язку з використанням Автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії.

"Київенерго" буде економити на світлі


Новини Статті Аналітика
Запорізька АЕС у 2011 р. виробила 16,95 млрд кВт.год електроенергії Запорізька АЕС у 2011 р. виробила 16,95 млрд кВт.год електроенергії Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів
Укрсоцбанк позичить Укрсоцбанк позичить "Київенерго" 192 мільйона гривень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Приватизовані обленерго змусять купувати українське вугілля Приватизовані обленерго змусять купувати українське вугілля Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМУ хоче виручити 6 мільярдів гривень від продажу 11 обленерго ФДМУ хоче виручити 6 мільярдів гривень від продажу 11 обленерго У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд планує знизити ціни на газ та електроенергію для тепличних господарств Уряд планує знизити ціни на газ та електроенергію для тепличних господарств Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті