Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:14 | London, Apr 20 08:14 | New York, Apr 20 04:14
Shanghai, Apr 20 16:14 | Tokyo, Apr 20 17:14 | Sydney, Apr 20 19:14

"Газ України" пішов на поступки теплокомуненерго

"Газ України" пішов на поступки теплокомуненерго
Рейтинг: 0
Голосів: 0




8 жовтня 2010 в 16:20 - Роман Зайцев


"Газ України" пішов на поступки теплокомуненерго

ДК "Газ України" укладатиме договори про постачання природного газу підприємствам комунальної теплоенергетики для проведення опалювального сезону, незважаючи на поточні борги.  



Про це заявив міністр з питань житлово-комунального господарства Юрій Хіврич, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Хіврич відзначив, що, незважаючи на поточну заборгованість підприємств ТКЕ перед компанією "Газ Україна", договори будуть укладатися.

Він додав, що на сьогодні поточна заборгованість перед компанією становить 1,8 млрд. гривень.

"Вже почався процес підписання таких договорів. Ми зробили все, що від нас залежить. Ми розробили договір, який повинен бути підписаний між компанією "Газ України" і підприємствами теплоенергетики", - підкреслив Хіврич.

За його словами, всі договори для проведення опалювального сезону будуть підписані до 13 жовтня.

Як повідомлялося, раніше "Газ України" заявляв, що договори з підприємствами комунальної теплоенергетики на забезпечення природним газом у новому опалювальному сезоні 2010-2011 років будуть укладатися лише за умови оформлення актів звірки із компанією і 100% розрахунків за спожитий енергоносій, після чого будуть виділятися планові обсяги природного газу.

Раніше у п‘ятницю Хіврич повідомив, що МінЖКГ готує проект постанови уряду про погашення з державного бюджету заборгованості підприємств теплокомуненерго за спожитий газ в опалювальний період 2009/2010 років у частині, яку становить різниця в тарифах.

"Газ України" пішов на поступки теплокомуненерго


Новини Статті Аналітика
Теплокомуненерго заборгували Теплокомуненерго заборгували "Газу України" 7,7 мільярда Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У результаті реформування У результаті реформування "Нафтогазу" з’являться дві збутові компанії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогазу" заборгували за газ 7 мільярдів гривень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Теплоенергетики заборгували 5,6 мільярда за газ Теплоенергетики заборгували 5,6 мільярда за газ У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Теплоенергетики заборгували Теплоенергетики заборгували "Газ України" понад 5 мільярдів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті