Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:18 | London, Apr 20 04:18 | New York, Apr 20 00:18
Shanghai, Apr 20 12:18 | Tokyo, Apr 20 13:18 | Sydney, Apr 20 15:18

"Газ України" через борги починає відключати газ тепловиробникам

"Газ України" через борги починає відключати газ тепловиробникам




25 січня 2011 в 16:31 - Роман Зайцев


"Газ України" через борги починає відключати газ тепловиробникам

ДК "Газ України" доручила підприємствам з газопостачання та газифікації попередити та відключити від газоспоживання 12 підприємств комунальної теплоенергетики через значну заборгованість перед Компанією.



Зокрема відключити тепло виробників доручено: "Волинь газ", "Донецькоблгаз", "Дніпрогаз", "Запоріжгаз", "Кримгаз", "Кіровоградгаз", "Луганськгаз", "Львівгаз" та "Харківміськгаз".

Зокрема, на 24 січня з початку поточного опалювального сезону "Донецьктеплокомуненерго" заборгувала ДК 156 млн. гривень, "Лисичанськтепломережа" - 25 млн., "Сєвєродонецьктепло" - 14 млн., "Стахановтеплозабезпечення" - 4 млн. гривень.

"Дніпропетровські теплові мережі" заборгували 100 млн. гривень, "Міські теплові мережі"  Запоріжжя - 147 млн., "Кіровоградтепло" - 22 млн., "Кримтеплокомуненерго" - 103 млн., "Ялтинські теплові мережі" - 1 млн., "Східноєвропейська теплоелектро-генеруюча компанія" Луцька - 17 млн. гривень.

"Львітеплоенерго" заборгувало - 106 млн. гривень, "Дирекція розвитку інфраструктури території" Харкова - 20 млн.

Про необхідність відключення від газопостачання підприємств ТКЕ-боржників ДК "Газ України" повідомила Волинську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Кіровоградську, Луганську, Львівську, Харківську обласні державні адміністрації, Раду міністрів АР Крим, Держжитлокомунінспекцію.

ДК "Газ України" наголошує, що люди загалом сумлінно й вчасно оплачують вартість спожитих комунальних послуг, однак сплачені ними кошти вчасно до компанії не надходять.

Підприємства ТКЕ заборгували перед ДК "Газ України" за природний газ, спожитий з початку опалювального періоду 2010-2011 років, понад 3,73 млрд. гривень.

Рівень розрахунків тепловиробників за спожитий газ становить 43%.

"Газ України" через борги починає відключати газ тепловиробникам


Новини Статті Аналітика
Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС "Фукусіма-1" Як грамотно поводитись з боргами? Як грамотно поводитись з боргами? Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня
Теплокомуненерго заборгували Теплокомуненерго заборгували "Газу України" 7,7 мільярда 10 цікавих фактів про борги 10 цікавих фактів про борги Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У результаті реформування У результаті реформування "Нафтогазу" з’являться дві збутові компанії Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Теплоенергетики заборгували 5,6 мільярда за газ Теплоенергетики заборгували 5,6 мільярда за газ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров призначив винних у газових боргах Азаров призначив винних у газових боргах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті