Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 05:38 | London, Apr 20 03:38 | New York, Apr 19 23:38
Shanghai, Apr 20 11:38 | Tokyo, Apr 20 12:38 | Sydney, Apr 20 14:38

До десятки найбільших компаній Центральної та Східної Європи за рівнем доходу увійшли "Метінвест", "Нафтогаз" та "Укрзалізниця"

До десятки найбільших компаній Центральної та Східної Європи за рівнем доходу увійшли "Метінвест", "Нафтогаз" та "Укрзалізниця"




10 вересня 2010 в 11:40 - Роман Зайцев


До десятки найбільших компаній Центральної та Східної Європи за рівнем доходу увійшли "Метінвест", "Нафтогаз" та "Укрзалізниця"

До десятки найбільших компаній Центральної та Східної Європи за рівнем доходу увійшли "Метінвест", "Нафтогаз" та "Укрзалізниця". Рейтинг ТОП-500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи проводився серед компаній з 18 країн регіону міжнародною аудиторсько-консалтинговою компанією "Делойт", повідомляє офіційний сайт компанії.  



В 2009 р. обсяг доходів 92% українських компаній, представлених в рейтингу, знизився в порівнянні з 2008 р.  Незважаючи на падіння,  "Укрзалізниця", до того ж, очолює перелік компаній споживчого сектору та транспортної галузі.  Ця галузь за підсумками року збільшила свою частку в порівнянні з минулим роком з 31% до 36%.  Разом з тим, через різке падіння обсягів доходів (більше, ніж вдвічі), присутність в рейтингу підприємств промислового сектору знизилася з 25%, до 18%.

За підсумками 2009 р. до рейтингу увійшли українські підприємства енергетичного та гірничовидобувного секторів (14), промислові підприємства (7), телекомунікаційні компанії (3), підприємства споживчого сектору та транспортної галузі (15).

З українських компаній, що ввійшли до рейтингу, лише три за підсумками 2009 р., продемонстрували збільшення доходів - "Нафтогаз", "АТБ-Маркет" та "Кернел".  При цьому "Кернел" за ростом доходів в 2009 р. посідає перше місце серед українських компаній та п'яте - серед компаній країн Центральної та Східної Європи.

До десятки найбільших компаній Центральної та Східної Європи за рівнем доходу увійшли "Метінвест", "Нафтогаз" та "Укрзалізниця"


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті